For virksomheder

Over hele landet findes der boligejere, der enten er i gang, skal i gang eller drømmer om at komme i gang med at forbedre deres hus. Med www.magasinetboligforbedring.dk gør vi det nemt for dig at hjælpe dem godt igennem det næste boligprojekt.  

Når du vælger at blive en del af magasinetboligforbedring.dk, får du ikke bare en profiltekst, der fortæller dine potentielle kunder, hvem du er, og hvad du kan hjælpe med. Du gør det også nemt for dem at finde dig.

Det får du, når du deltager:
› En annonce i vores trykte magasin, som postomdeles til husejere i den pågældende kommune.
› En skarp profiltekst herinde på www.magasinetboligforbedring.dk, som fortæller potentielle kunder, hvordan du kan hjælpe dem med deres næste boligprojekt, og med et direkte link til din egen hjemmeside.
› 1 års markedsføring i et regi, der er målrettet netop din målgruppe, og hvor du dukker op, når boligejere søger efter en håndværker i netop den kommune, hvor du har din virksomhed.
› Markedsføring via Facebook- og AdWords-kampagne.
› Tilbud om en gratis og uforpligtende SEO-analyse fra vores digitale samarbejdspartner Nord Digital

Har du lyst til at blive en del af boligforbedringsuniversitet, eller vil du gerne høre mere om konceptet? Når du udfylder kontaktinformationerne til højre, bliver du ringet op af en af vores medarbejdere inden for nærmeste fremtid. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 88 51 10 10.

Kontakt os

Privatlivspolitik