O.B.M. Elektronik

Hos O.B.M. Elektronik finder du alt fra printere og computere til radio og TV. Derudover leverer og monterer de overvågningskameraer til både indvendig og udvendig brug. Overvågningskameraerne fungerer som tyverisikring og kan administreres gennem Wi-Fi og/eller optagelse.

Derudover tilbyder firmaet reparation af TV, computere, printere, radioer, lydanlæg, konsoller m.m., og du er altid velkommen til at komme ind i butikken og få tjekket det pågældende apparat.

Har du et sommerhus i Odsherred eller omegn, bør du overveje at investere i en luft/luft-varmepumpe, som du selvfølgelig også kan købe gennem O.B.M. Elektronik. Luft/luft-varmepumpen fungerer optimalt som supplement eller erstatning til din nuværende varmeløsning. Den monteres med en udvendig del og en indvendig del. Gennem den udvendige del trækkes varmen ud af luften udenfor og føres ind gennem den indvendige del, hvorefter den fordeles i rummet ved hjælp af en ventilator.

En luft/luft-varmepumpe er et fordelagtigt valg, da den er forholdsvis billig at anskaffe, men langt billigere i drift end øvrige varmeløsninger. Den er derfor hurtigt tjent ind.

O.B.M. Elektronik kører og servicerer i hele Odsherred og omegn, og de er vant til at løse problemer hurtigt. Du kan derfor være sikker på en hurtig betjening, når du vælger produkter eller servicer herfra.


4573 Højby

Ejer:
Ole Bøgild Mortensen

Etableret:
1995

Ansatte:
5

CVR:
18981173

Kontakt os - O.B.M. Elektronik

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik