NytBad.com (RV Murerentreprise)

RV Murerentreprise blev etableret i 2000 af René Voss, og siden har det taget fart. I dag udgør staben en bredvifte af folk, herunder murere, lærlinge og betonfolk, som alle er kompetente i det felt, som de hver især brænder for. RV Murerentreprise, der i årevis har været med til at optimere badeværelser i sommerhus­­områderne omkring Odsherred, lancerer nu et nyt tiltag under navnet NytBad.com.

Opgradering af badeværelse og fornøjelse
NytBad.com, der en del af RV Murerentreprise, har fokus på renovering af badeværelser: ”Vi ønsker både at opgradere bade­værelserne og glæden ved at bruge dem,” fortæller René Voss. Visionen for NytBad.com er således at opføre badeværelser i stærk kvalitet i sommerhusboligerne, hvilket samtidig skal bidrage til fornøjelsen ved at opholde sig i sin feriebolig.

Fokus på gode kundeoplevelser
NytBad.com sætter kvalitet og dialog i højsædet, når der skal udføres projekter for kunder. Det er særligt privatfolk og feriehusejere, der kontakter virksomheden, og ofte etableres kontakten pga. anbefalinger fra tidligere kunder. Derfor er der hos NytBad.com fokus på, at kunden skal have en god og behagelig oplevelse - og naturligvis ende med at få et bade­værelse, som vedkommende er tilfreds med. For at sikre, at kunderne får en god oplevelse, har NytBad.com sørget for, at kunder blot skal etablere kontakt til én person fra NytBad.com, som herefter vil koordinere projektet og opsøge andre nødvendige kontakter. Dette medfører, at alle projektets detaljer kan søsættes og udføres som aftalt, uden at kunden skal i dialog med alle mulige andre parter.

Nyeste teknikker
Hos NytBad.com anvendes de nyeste teknikker, der kan visualisere kundernes drømme og bidrage til den gode oplevelse: ”Vi har implementeret 3D-tegninger, hvor vi kan vise kunden mulige indretninger af badeværelset og derved synliggøre, hvad kunden kan få,” fortæller René. Der er også fokus på andre tiltag, eksempelvis en prisberegner, hvor kunden kan krydse af, hvad vedkommende ønsker sig i badeværelset og herefter modtage et tilbud fra NytBad.com. ”Ved at gøre det på den måde, kan vi hurtigt skabe overblik,” siger René og tilføjer, at 3D-tegningerne og prisberegneren skal udgøre en fast del af alle fremtidige badeværelses­projekter.

Kunden skal kunne følge med
Som en del af visionerne om god kundeoplevelse og dialog har NytBad.com indført en ekstra service, der holder kunderne opdaterede på deres projekter: ”Vi tilstræber at sende en opdatering hver fredag, med oplysninger omkring status på badeværelsesrenoveringen for at kunden kan følge med i processen,” siger René Voss og tilføjer, at de har haft god feedback på den nye service.


4550 Asnæs

Ejer:
René Voss

Etableret:
2000

Ansatte:
24 (elever, betonfolk, lærling, murere)

CVR:
26987636

Website:
www.renevoss.dk

Kontakt os - NytBad.com (RV Murerentreprise)

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik