Nydan Tegnestue

Skal du bygge nyt, renovere, have opført en tilbygning, have lovliggjort bygninger eller rettet din BBR, bør du overveje at tage en arkitekt med på råd. Hos Nydan Tegnestue hjælper de dig med at gøre dine idéer og drømme til virkelighed - og de fører dig sikkert gennem projektet. Gennem tiden har arkitektteamet tegnet mere end 4.000 skitser, som har været med til at realisere boligdrømme i hele Odsherred og omegn.

Nydan Tegnestue laver blandt andet skitser af sommerhuse og helårshuse, tilbygninger til sommerhuse og helårshuse samt udestuer, atelierer, gallerier, carporte, kysthuse, kolonihavehuse og dobbelthuse. Når du søger hjælp hos dem, er du sikker på, at intet bliver overset eller overladt til tilfældighederne. Derfor starter samarbejdet ud med en indledende dialog, hvor du fortæller om dine idéer og de økonomiske rammer, du har til at gennemføre projektet.

Hos Nydan Tegnestue har de mange års erfaring, og det betyder, at de er vant til at tænke både kreativt og detaljeorienteret. De er vant til projektledelse og er klædt godt på til at lede dig igennem hele processen fra start til slut. Nydan Tegnestue gennemfører opgaver for private, offentlige og selvstændige og har et tæt samarbejde med lokale entreprenører. Derudover tager de hånd om økonomistyringen og hjælper med at lave en realistisk plan for dit projekt, så du undgår ubehagelige overraskelser undervejs i forløbet.

Du er altid velkommen til at kontakte Nydan Tegnestue til en uforpligtende snak om dine byggedrømme.


4500 Nykøbing Sj.

Ejer:
Michael Jensen

Etableret:
1997

Ansatte:
2

CVR:
36721316

Kontakt os - Nydan Tegnestue

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik