Nørskov Byg

Hos byggevirksomheden, Nørskov Byg, har de en bred vifte af kompetencer, som kan komme dig til gode både under større og mindre byggeprojekter. Firmaet udfører tømrer- og snedkerarbejde samt murerarbejde, og derudover har de et tæt samarbejde med elektriker-, vvs- og arkitektfirmaer. Det betyder, at de kan udføre stort set alle typer opgaver, der vedrører optimering eller renovering af din bolig.

Nørskov Byg beskæftiger sig især med renoveringer og tilbygninger af både helårshuse og ferieboliger. Det kan være, at du drømmer om en udestue eller terrasse, eller at du langt om længe kan få den garage eller carport, du altid har ønsket dig. Hos Nørskov Byg skræddersyr de en løsning, der passer perfekt til dine drømme og behov, og du er altid velkommen til at kontakte dem og få et uforpligtende tilbud.

Skal du have udskiftet døre og vinduer eller have renoveret taget, er der også hjælp at hente hos Nørskov Byg. Det samme gælder, hvis dit hus trænger til ny isolering. Med en ny isolering kan dit hus bedre holde på varmen, og det resulterer i en lavere varmeregning til dig, så det er ofte en god investering at holde isoleringen ved lige.

Nørskov Byg kan ligeledes være behjælpelige med arkitekttegninger og byggeansøgninger samt støbning af fundamenter. Det betyder, at du kan få en samlet pakke, hvor Nørskov Byg tager sig af hele processen fra start til slut.

Når du vælger Nørskov Byg, kan du være sikker på at stå tilbage med et tilfredsstillende resultat uanset projektet størrelse. Firmaet dækker hele Odsherred Kommune.


4581 Rørvig

Ejer:
Thor Nørskov

Etableret:
2005

Ansatte:
8

CVR:
33963688

Website:
nørskov-byg.dk

Kontakt os - Nørskov Byg

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik