danbolig Højby - Ellinge Lyng & danbolig Nykøbing Sjælland

Overvejer du at sælge dit hus, så skal du bruge en ejendomsmægler. Hos danbolig Højby – Ellinge Lyng og danbolig Nykøbing Sjælland er du velkommen til at kigge forbi til et uforpligtende møde, hvor et energisk og erfarent team står klar til at guide dig sikkert igennem hele salgsprocessen.

Når du booker et møde hos danbolig, kommer en ejendomsmægler fra det pågældende danbolig-team på besøg og gennemgår dit hus både udvendig og indvendig. På den måde undgår både du og danbolig ubehagelige overraskelser, når huset sættes til salg.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får den bedst mulige pris på din bolig i forhold til det aktuelle marked, og derfor skal der fra starten fastsættes en realistisk salgspris. Det får I talt meget mere om på mødet, der i det hele taget går ud på at få forventningsafstemt og snakke vilkår. Efter mødet modtager du et tilbud fra danbolig, og når tilbuddet er bekræftet, kan salget gå i gang.

Hos danbolig Højby – Ellinge Lyng og danbolig Nykøbing Sjælland kender de lokalområdet, og derfor ved de også, hvad der er værd at slå på ved netop din bolig. Måske ligger den godt placeret i forhold til indkøbsmuligheder, aktiviteter, skoler eller lignende?

Det kan også være, det er ferieboligen, du gerne vil sælge, og her kan danbolig ligeledes være behjælpelig – og de giver gerne en gratis og uforpligtende vurdering. Butikken i Højby – Ellinge Lyng ligger faktisk midt i sommerhusområdet syd for Ellingeskoven. Butikken i Nykøbing ligger lige for enden af gågaden, så her er det professionelle team centralt placeret lige dér, hvor det hele sker.   

Når du vælger en kompetent ejendomsmægler, er du sikker på at få gode råd og vejledning gennem hele processen, og på den måde opnår du også det bedst mulige salg.  


4573 Højby & 4500 Nykøbing Sj.

Ejer:
Dennis Høilund

Etableret:

Ansatte:
5 & 4

CVR:
31473837 & 34598967

Kontakt os - danbolig Højby - Ellinge Lyng & danbolig Nykøbing Sjælland

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik