TJL Con

Hos TJL Con udfører de alle former for tømreropgaver, uanset om det drejer sig nybyg, tilbyg eller ombyg – og det gælder både udvendig og indvendig. Firmaet er specialiserede i alt lige fra døre, vinduer, lofter og gulve til køkken, bad og garderobe. Skal tagrender eller nedløb skiftes, kan TJL Con også være behjælpelige med det.

TJL Con har adresse i Holstebro, men vil inden for nærmeste fremtid også være at finde i Stoholm ved Viborg. Firmaet udfører opgaver i både Holstebro Kommune og Viborg Kommune, og de dækker derfor et stort område.

En god dialog er grundlaget for et veludført stykke håndværk. Derfor gør TJL Con meget ud af at få forventningsafstemt med kunden, inden de går i gang med arbejdet, ligesom den tætte kommunikation selvfølgelig fortsætter under udførelsen af opgaven og helt frem til overleveringen. Herved sikres det, at kunden står tilbage med et tilfredsstillende resultat, som vedkommende kan være glad for i mange år.

Kvaliteten spiller selvfølgelig også en afgørende rolle, når du lader TJL Con om tømrerarbejdet. Det kommer blandt andet til udtryk i materialevalget og -vejledningen, den service, du modtager før og under arbejdet, og gennem selve udførelsen af projektet.

Har du allerede en helt klar idé om, hvordan dit projekt skal tage sig ud, når det står færdigt, eller har du brug for hjælp til at finde den helt rette løsning og de bedste materialer? Du er altid velkommen til at kontakte TJL Con og få et uforpligtende tilbud på den opgave eller det projekt, du ønsker udført. Vælger du at benytte TJL Con, aftaler I de nærmere detaljer for, hvad der skal ske, og hvornår det færdige projekt kan overleveres til dig. TJL Con sørger selvfølgelig for, at projektet er færdigt til tiden.


8800 Viborg (Stoholm)

Ejer:
Jan Laursen

Etableret:
2016

Ansatte:
15

CVR:
37614548

Kontakt os - TJL Con

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik