Sørensen og Lynggaard

Hos maskinforretningen Sørensen og Lynggaard finder du et bredt udvalg af landbrugsmaskiner og have-/parkmaskiner til både private og erhverv. Her kan du købe alt fra løvblæsere, hækkeklippere og motorsave til kantskærere, havetraktorer og traditionelle plæneklippere. Derudover forhandler firmaet også de efterhånden meget populære robotplæneklippere, der slår græsset, mens du slapper af.

Hos Sørensen og Lynggaard sælger de både nyt og brugt, hvilket gør det nemt for dig at finde lige præcis det produkt, du har brug for – og så har de fokus på kvalitet. Selvom produkterne prismæssigt ligger højere end i det traditionelle byggemarked, er der mange fordele ved at købe din nye maskine hos Sørensen og Lynggaard. Produkternes kvalitet gør det nemmere for dig at skabe et tilfredsstillende resultat, og samtidig er du garanteret et produkt eller en maskine, som kan holde i mange år.

Når du står og skal købe en ny havemaskine, er det vigtigste selvfølgelig, at du får valgt den helt rigtige. Derfor er den rådgivning og service, Sørensen og Lynggaard yder, uundværlig. I butikken i Viborg får du personlig og professionel hjælp til at finde lige netop det produkt eller den maskine, som matcher dit behov og din økonomi – og så deler de hos Sørensen og Lynggaard også gerne ud af fifs og tricks, som kan gøre havearbejdet lettere og sjovere for dig.

Ud over et bredt udvalg af kvalitetsprodukter har Sørensen og Lynggaard deres eget værksted og masser af reservedele på lager, så skulle din maskine mod forventning gå i stykker, er du sikret en hurtig betjening. Du behøver dermed ikke at vente i mange uger på at få din maskine tilbage fra reparation.

Du er altid velkommen til at kontakte Sørensen og Lynggaard, hvis du har spørgsmål til et produkt eller en maskine, som du har købt eller overvejer at købe – og ellers kan du jo kigge forbi butikken, som har åbent mandag til torsdag fra kl. 07.15-17.00, fredag fra kl. 07.15-16.00 og lørdag fra kl. 09.00-12.00.


8800 Viborg

Ejer:
Carsten Carøe Sørensen

Etableret:
1976

Ansatte:
35

CVR:
54780028

Website:
www.sogl.dk

Kontakt os - Sørensen og Lynggaard

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik