Ringkjøbing Landbobank

Det er de færreste mennesker, der er i stand til at købe fast ejendom uden at tage et lån, og det samme gør sig gældende, hvis du drømmer om at øge boligens værdi gennem energioptimeringer og komfortmæssige forbedringer. Det kan dog være en økonomisk fornuftig beslutning på den lange bane at energioptimere boligen – også selvom du ikke kan betale hele investeringen her og nu.

Energioptimeringer kan både mindske vand- og varmeregningen og/eller øge komforten i dit hjem, ligesom mange forbedringer også varetager interessen for miljøet. Lader du blot stå til i mange år, vil din bolig muligvis falde i værdi, og det kan blive en stor udfordring, hvis du en dag ønsker at sælge.

Hos Ringkjøbing Landbobank er du garanteret en nærværende og personlig service, der tager udgangspunkt i din økonomiske situation og dine drømme, ønsker og behov. Inden du kaster dig ud i at energioptimere, renovere eller vedligeholde dit hus, er det derfor en god idé, at du kontakter Ringkjøbing Landbobank til en snak om dine muligheder. Din bankrådgiver kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du bedst prioriterer dine penge, og hvor omfattende et projekt du forsvarligt kan sætte i gang. På den måde er du sikker på, at dine drømme og ønsker går hånd i hånd med din økonomi.


8800 Viborg

Ejer:
Ringkjøbing Landbobank A/S

Etableret:
2001 (Viborg afd.)

Ansatte:
17 (Viborg afd.)

CVR:
37536814

Kontakt os - Ringkjøbing Landbobank

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik