Vores hjem er det sted, hvor vi tilbringer allermest tid. Derfor skal din bolig selvfølgelig være rar, tryg og komfortabel, og så skal den være funktionsdygtig og økonomisk forsvarlig.

Der er mange forskellige årsager til, at vi går i gang med at forbedre vores bolig. Det kan være ønsket om øget komfort, æstetiske opgraderinger eller hensynet til miljøet og pengepungen. Uanset hvad kræver det ofte en lang række overvejelser og eventuelt rådgivning, inden man træffer den endelige beslutning.

Idéer og inspiration
magasinetboligforbedring.dk er både en inspirationskilde til dig, som drømmer om at foretage større ændringer ved din bolig, og til dig, som bare skal have justeret et par småting. Her på hjemmesiden finder du tips, tricks og tilskudsmuligheder til både indendørs- og udendørsprojekter, og vi guider dig igennem alt fra gulve, gardiner og gør-det-selv-arbejde til vinduer, varmepumper og ventilationsanlæg.

Find din fagmand
Føler du dig inspireret til at opgradere boligen? Udfyld formularen under `Få et tilbud´ - så hjælper vi dig med at finde den helt rigtig fagmand til den opgave, du skal have lavet.

God fornøjelse!

 

Privatlivspolitik