Entreprenørfirmaet Niels Lindgaard

Hos Entreprenørfirmaet Niels Lindgaard kan de foretage en tv-inspektion af din kloak og hjælpe dig med at lokalisere problemerne, så du hurtigt kan få udbedret skaden. Er der brud på din kloak, kan Entreprenørfirmaet Niels Lindgaard desuden lave en strømpeforing, hvor der dannes et helt nyt kloakrør inden i det gamle.

Har du rotter på din grund, eller mistænker du, at de er der, er der stor sandsynlighed for, at du har problemer i kloakken, hvor rotterne ynder at opholde sig. TV-inspektionen kan afdække, om rotteproblemet skyldes defekte kloakker. Hos Entreprenørfirmaet Niels Lindgaard tilbyder de desuden at montere rottespærrer i din kloak – et job, de selvfølgelig er autoriserede til at udføre. Rottespærren forhindrer rotterne i at komme ind på din grund gennem kloakken, og uden adgang til din kloak er din ejendom ikke at attraktivt levested for de små gnavere.

Som boligejer er du pålagt at separatkloakere på din grund, således at regnvand og spildevand kan afledes gennem hver sit rør – en opgave, som Entreprenørfirmaet Niels Lindgaard kan udføre for dig, så din grund er godt klædt på til det næste regnskyl. Drømmer du om at få anlagt en ny indkørsel, bør du desuden få tjekket kloakken, inden du går i gang med projektet. Viser det sig, at der er problemer i kloakken, efter du har fået lagt fliserne, er alt arbejdet spildt.

Ud over kloakarbejde varetager Entreprenørfirmaet Niels Lindgaard også udgravninger, for eksempel i forbindelse med nybyg og tilbygninger, men også ved anlæggelse af parkeringspladser.

Hvis du vil vide mere om, hvad entreprenørfirmaet kan hjælpe dig med, er du velkommen til at ringe til Niels Lindgaard på tlf. 40 27 77 84.


8800 Viborg

Ejer:
Niels Lindgaard

Etableret:
2003

Ansatte:
2-3

CVR:
27222862

Kontakt os - Entreprenørfirmaet Niels Lindgaard

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik