EDC Refsgaard & Partnere

Din lokale ejendomsmægler i Viborg
Går du i salgstanker, men ved ikke helt hvad du skal gøre nu? Så lad os hjælpe dig godt videre. 

Hos EDC Refsgaard & Partnere i Viborg får du en helt gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, hvad enten det er en villa, rækkehus, lejlighed, sommerhus eller landejendom. Vi har erfaring inden for salg af alle typer af boliger i både Viborg by og hele Viborg Kommune.

Vi giver dig en seriøs rådgivning om, hvordan en bolighandel gennemføres og alle aspekter, som du skal være opmærksom på ift. lovgivning, ansvarsfraskrivelse, salgsproces, skødeberigtigelse m.m. Generelt bærer vi dig igennem hele processen, og vi har tænkt på det hele, så du slipper for det.

Vi lever af at sælge boliger, og vi er gode til det. Både vores sælgere og købere udviser en høj kundetilfredshed, som vi sætter stor pris på, og som vi gør meget for at opretholde.

Vil du gerne vide, om vi allerede har en køber til din bolig? Så lad os gennemgå vores køberkartotek med udgangspunkt i netop din ejendom. Måske har vi en køber klar, som bare venter på, at netop din bolig kommer til salg. Dette kan vi gøre, fordi vi er en del af et landsdækkende EDC køberkartotek, som er fyldt med købere, som ikke har fundet den rigtige ejendom endnu. Måske er det netop din bolig, som de falder for.

Giv os et kald på tlf. 86 61 20 22, eller send os en mail på 882@edc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
EDC Refsgaard & Partnere, Viborg


8800 Viborg

Ejer:
Brian Kristoffersen

Etableret:
2017

Ansatte:
4

CVR:
38763164

Kontakt os - EDC Refsgaard & Partnere

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik