AK Installationer

Varmepumper – energivenlige og billige opvarmningsløsninger.
Er du usikker på, om en varmepumpe som opvarmningskilde er noget for dig, så læs videre her. Der findes to typer varmepumper:

Luft til vand
En luft til vand-varmepumpe giver både rumvarme og varmt brugsvand. Den installeres især i helårshuse, hvor fx oliefyret, gasfyret eller pillefyret skal udskiftes, men også i nybyggerier, hvor der tænkes på energivenlige og økonomisk rentable løsninger.

Luft til luft
En luft til luft-varmepumpe giver KUN rumvarme og installeres ofte i private boliger og sommerhuse som suppleringsvarme eller fx i garager eller værksteder.

Energitilskud
Ved køb af både luft til vand- og luft til luft-varmepumper er der frem til udgangen af 2020 muligt at få energitilskud ved køb af varmepumpe – tilskuddet afhænger af, hvad du har af opvarmningskilde i dag.

AK Installationer oversælger aldrig varmeløsninger
AK Installationer er eksperter i både rådgivning om og installation af varmepumper – og ser det som deres fornemste opgave ikke at oversælge en løsning til dig.

Så har du lyst til at høre mere om fordelene eller forskellene på de to typer varmepumper, er du meget velkommen til at kontakte Carsten ved AK installationer på tlf. 60 407 417. Er du interesseret i en luft til luft-varmepumpe, kan du få telefonrådgivning samt et uforpligtende tilbud, mens firmaet gerne kommer på besøg hjemme hos dig, hvis det drejer sig om en luft til vand-varmepumpe. Her er det nemlig essentielt, at din bolig gennemgås, for at du kan få den allerbedste rådgivning. På baggrund af besøget udarbejdes der et tilbud til dig.

Ud over salg, levering og montering af varmepumper, kan AK Installationer også hjælpe dig, der har brug for hjælp til opsætning eller vedligeholdelse af hjemmets elektriske installationer. Du kan også bestille et el-tjek, hvis du gerne vil være sikker på, at dine installationer er sikre og overholder de gældende regler på området.

ISO


8800 Viborg

Ejer:
Carsten Kriegbaum

Etableret:
2012

Ansatte:
8

CVR:
34701032

Kontakt os - AK Installationer

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik