Andelskassen i Koldby

Man kan sagtens være grundig, selv om man er hurtig. I Andelskassen sætter vi en ære i at give vores kunder grundig og solid rådgivning. Samtidig ved vi godt, at det nogle gange skal gå stærkt. At man som privatperson eller virksomhed har brug for et hurtigt svar på, om et projekt kan finansieres. Derfor er vi også parate til at rydde skrivebordet, når en kunde henvender sig med en sag, der kræver, at vi handler hurtigt.

Andelskassen i Koldby er for både private kunder og virksomheder. Vi har alle relevante ’produkter’ på hylden og er derfor stand til at finde løsninger på alle typer økonomiske og finansielle behov. Vi er 12 medarbejdere i vores Koldby-filial, der også omfatter vores kontor i kontorfællesskabet Thy&Co. i Thisted. Vi vil være Thys foretrukne pengeinstitut for både virksomheder og ”Familien Danmark” gennem hele livet.

Derfor giver vi alle vores kunder nærværende og værdiskabende rådgivning. Vi tror på, at vi med kompetente medarbejdere, kundefokus og effektiv sagsbehandling skaber gode relationer til glæde for både kunden og banken – og vores lokalområde.

Vi giver pengene tilbage
Andelskassen giver 1.000 kroner til gode, lokale formål, når du låner penge via vores Lokallån til boligforbedringer eller til køb af bolig eller bil. Det er sådan noget, man gør, når man har været den lokale bank i mere end 100 år. Så bare tag fat i os, og lad os se, hvad vi kan finde ud af sammen.


7752 Snedsted

Ejer:
Danske Andelskassers Bank A/S

Etableret:
1917

Ansatte:
15

CVR:
31843219

Kontakt os - Andelskassen i Koldby

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik