Entreprenørfirma Inno ApS

Med flere års erfaring i byggebranchen har Inno ApS den rette viden og de fornødne kompetencer til at kunne hjælpe dig, når du går og drømmer om at få renoveret eller optimeret din bolig. Én af entreprenørfirmaets vigtigste visioner er, at kunden skal kunne få lige netop det resultat, vedkommende drømmer om. Derfor er der ikke noget, der hedder ”nej” hos dem – Inno ApS motiveres af spændende og udfordrende opgaver og mener, at man med god dialog og struktureret planlægning kan udføre alle slags byggeopgaver! Således kan du hos Inno ApS møde ihærdige fagmænd, der tænker både innovativt og kreativt!

I det ambitiøse entreprenørfirma lægges der vægt på stærke kunderelationer og loyalt samarbejde. Derfor indgår virksomheden kun aftaler med samarbejdspartnere, som de kan stå inde for. Det betyder, at du som kunde altid kan regne med, at dine aftaler med Inno ApS bliver overholdt.

Inno ApS tilbyder totalentreprenørløsninger og udfører stort set alt inden for byggebranchen. Totalentrepriseløsninger kan bidrage til din tryghed som kunde - Inno ApS sørger nemlig for kontakten og koordinationen med alle andre samarbejdspartnere, så du som kunde blot skal være i dialog med en enkelt kontaktperson.

Iblandt deres mange og varierende typer af opgaver kan nævnes:
› Ovenlysvinduer
› Udskiftning af vinduer og døre
› Facadeisolering og facadeoptimering
› Energioptimerende løsninger
› Gulvlægning
› Tilbygninger, udestuer og overdækkede terrasser
… og meget mere

Inno ApS har eksisteret i tre år og består nu af 10 dygtige og ambitiøse tømrere, der alle deler en fælles holdning om, at kvalitet og perfektionisme er alfa og omega, når det gælder byggeprojekter. ”Det er det vigtigste som håndværker – at kunne udføre kvalitetsopgaver, man kan stå inde for,” udtaler partner i firmaet, Claus Gernsøe Jørgensen. Derfor er du som kunde hos Inno ApS garanteret resultater, der er både kvalitetsbevidste og fejlfri – hver eneste gang!


2791 Dragør

Ejer:
Claus Gernsøe Jørgensen & Martin Staugaard

Etableret:
2015

Ansatte:
10 ansatte (tømrere, med kontakt til diverse fagfolk)

CVR:
37213810

Website:
www.Inno-aps.dk

Kontakt os - Entreprenørfirma Inno ApS

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik