Snedker og Tømrer Erik Pedersen

Snedker- og tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Snedker- og tømrerforretning Erik Pedersen A/S har i mere end 50 år været behjælpelig med alle slags opgaver inden for snedker- og tømrerarbejde. Forretningen har haft til huse i Haderslev siden 1964, hvilket betyder, at forretningen nærer en stærk tilknytning til det haderslevske lokalmiljø. De mange år i byen betyder ligeledes, at virksomheden har skabt en solid og lokal kundekreds – her kommer folk igen, fordi de ved, at de får fremragende resultater og en service i top!

Hvis man ønsker nye vinduer i boligen, eller hvis det er tid til at udskifte af det gamle tag, er Snedker- og tømrerforretning Erik Pedersen A/S det helt rigtige sted at tage hen. Virksomheden har erfaring fra mere end fem årtier med tagrenoveringer og er derfor absolut kompetent til opgaven – uanset om det gælder nyt tag eller reparation af det eksisterende. Snedker- og tømrerforretning Erik Pedersen A/S kan også hjælpe med særlige tagopgaver, såsom specialdesignede kvister eller karnapper eller komplicerede tagkonstruktioner. Her er medarbejderne vant til at tænke innovativt og kreativt, og derfor modtages særopgaver blot med interesse og engagement!

Snedker- og tømrerforretning Erik Pedersen A/S har ligeledes tilknyttet snedkerværksted, hvor det er muligt at få fremstillet alle typer fod- og bordlister, dørgerigter, fenderlister og meget mere. Ønsker man hjælp til at få repareret et kært møbel, der har set bedre dage, er dette også muligt i snedkerværkstedet. Går man og drømmer om et specialdesignet møbel, kan dette ligeledes lade sig gøre i snedkerværkstedet. Her er møbeldrømme kærkomne, og værkstedets dygtige møbelsnedkere er gerne behjælpelige med at realisere drømmene!

Snedker- og tømrerforretning Erik Pedersen A/S tilbyder hjælp til:

-       Vinduer og døre

-       Tagreparation og nye tage

-       Tilbygning

-       Energirenovering

-       Energioptimering

-       Renovering af hus – uanset størrelse

-       Personlige snedkeropgaver

… og meget mere.

Kontakt Snedker- og tømrerforretning Erik Pedersen A/S i dag!


6100 Haderslev

Ejer:
Torben Riis

Etableret:
1964; 2000

Ansatte:
20

CVR:
www.erik-pedersen.dk/

Website:
82461019

Kontakt os - Snedker og Tømrer Erik Pedersen

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik