Tømrerfirma Lars Printz A/S

Tømrerfirma Lars Printz A/S blev etableret i 2003 og var i starten udelukkende et tømrerfirma. Siden hen er firmaet udvidet med Ringsted Murerforretning og Ringsted Blikkenslagerforretning. De kan derfor være behjælpelige med at løse et væld af opgaver inden for følgende områder:

› Tag- og facaderenovering
› Hovedentreprise
› Isolering
› Kontorrenovering
› Ombygninger
› Vinduer og døre
› Murerarbejder
› Skifer, zink og kobber

Garanti
Tømrerfirmaet Lars Printz leverer et professionelt stykke håndværk og skaber gode og langvarige kundeforhold. De har fokus på kvalitetssikring af deres projekter, ligesom de er medlem af Dansk Håndværk. Dette betyder, at alle privatkunder er sikret af Håndværker-garantien.

Energioptimering
I dag har mange boligejere særligt fokus på energioptimering, når det handler om boligforbedring. Det skyldes at mange energioptimeringer, på den lange bane, bidrager til økonomiske, miljø- og komfortmæssige fordele.

Besparelser
Hos Tømrerfirmaet Lars Printz er det blandt andet nye vinduer, nye døre samt efterisolering, som er efterspurgt. Her er der ofte rigtig meget at hente for boligejerne. Vinduer og døre af ældre dato kan være skyld i et varmetab på op til 30% i ét rum. En udskiftning kan ofte betale sig og efterfølgende bidrage til en lavere varmeregning. Tømrerfirmaet Lars Printz hjælper dig med at finde den mest optimale løsning samt udførelsen heraf.

Hjælp og vejledning
Det kan være rigtig svært selv at vurdere, om ens bolig har gavn af efterisolering. Selvom dit hus er forholdsvist nyt, er det ikke nødvendigvis isoleret optimalt. Tømrerfirmaet Lars Printz kan være behjælpelige med at klarlægge, om din bolig trænger til ekstra isolering. Det kan eksempelvis dreje sig om isolering eller efterisolering af hulmuren, loftet, etageadskillelsen eller krybekælderen.

Lars Printz A/S besigtiger alle opgaver og udarbejder efterfølgende et tilbud. Dette er gratis og ganske uforpligtende.


4100 Ringsted

Ejer:
Lars Printz

Etableret:
2003

Ansatte:
45-50

CVR:
10100011

Kontakt os - Tømrerfirma Lars Printz A/S

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik