Pooltech.dk ApS

Skal din bolig eller feriebolig opgraderes med en ny pool eller spa? Så kontakt Pooltech. Pooltech har igennem 15 år bygget, renoveret og leveret alt fra små private anlæg i haver og sommerhuse til store private pools, offentlige friluftbade samt velrenommerede campingpladser.

Pooltech er en professionel forhandler med egne rådgivere og montører, som arbejder inden for kategorierne: pool, spa, sauna, vildmarksbad og vandbehandling. Virksomheden stræber efter at udføre professionelt arbejde og har mange års erfaring med konstruktion og renovering af swimmingpools. Det betyder, at alle deres kunder kan forvente absolut topkvalitet – uanset om det handler om etablering af nye svømmeanlæg, renovering af dit eksisterende eller noget helt tredje.

Hos Pooltech er de helhedsorienterede. De er vant til at tænke ud af boksen og kan lave en skræddersyet løsning til dig. Har du et særligt projekt, du gerne vil have søsat, giver de gerne et bud og en pris på det. Deres målsætning er at være de bedste i branchen og samtidig tilbyde produkter til en meget fordelagtig pris. Hos Pooltech er du altså i de bedste hænder.

Uanset type af badeanlæg tilbyder Pooltech en totalløsning og full service. Det betyder, at de både gennemgår projektet med kunden og udfører det. Hos Pooltech er der ingen misforståelser, ingen mangler og ingen ekstra udgifter, og der udføres kun det, der på forhånd er aftalt med kunden.

Pooltech har hovedkontor i Jylland, og herfra bliver alle kundernes varer klargjort og afsendt og firmabilerne pakket. Det kyndige personale sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte løsning og glæder sig til at give dig professionel rådgivning om dit næste projekt.


8832 Skals

Ejer:
Klaus Bach Sørensen

Etableret:
2006

Ansatte:
14

CVR:
30079841

Website:
www.pooltech.dk

Kontakt os - Pooltech.dk ApS

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik