Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S

Skal du sælge en bolig, er ejendomsmægler John Frandsen et rigtig godt valg – og det er det, uanset om det handler om din privat-, ferie- eller erhvervsbolig eller din landbrugsejendom. Hos John Frandsen har de mange års erfaring, og de har et indgående kendskab til lokalområdet. Derudover er John Frandsen en kæde bestående af 28 butikker i Jylland, og alle butikkerne har et tæt samarbejde, så din bolig bliver bredt eksponeret.

Din personlige mægler
Hos John Frandsen er kunden altid i centrum. Medarbejderne lægger vægt på en professionel og personlig kontakt og rådgivning, så du føler dig tryg i bolighandlen. Det er nemlig et stort valg at sælge sin bolig, og det har de fuld forståelse for. Med andre ord taler de kundens sprog og vægter den gode kundeoplevelse højt.

Oveni den gode service får kunden også en ejendomsmægler, som har åbent alle ugens syv dage. De er der, når du har brug for dem – også selvom butikken holder lukket. Telefonen er altid åben, og du er dermed sikker på, at der bliver reageret hurtigt på en handelsaftale.

Lokalkendt team med et stort netværk
Hos John Frandsen på Djursland bor alle ansatte i lokalområdet. De sætter en ære i at kende det område, de sælger i, for at give både sælger og køber den allerbedste service og pris. Derudover støtter de lokale initiativer og tager stor del i lokalsamfundet.

Selvom butikken er lokalt forankret, når din bolig meget længere ud. Alle John Frandsens 28 boligbutikker har et tæt samarbejde, som betyder, at din bolig bliver annonceret bredt – både på tværs af platforme og geografisk. Facebook, videoer, webbanner, avis eller flyers – vi skræddersyr dit salg til dit behov.

Alt på ét sted
Sælger, køberrådgivning, prissætninger, økonomiberegning, præsentation af din bolig i 28 byer, finansiering, forsikring og skødeskrivning – John Frandsen ejendomsmæglerforretning kan varetage det hele. Det betyder, at du kun har brug for én kontakt under hele processen. Det gør det både nemmere og billigere for kunden.

Hvis du overvejer at sælge din bolig, så kontakt Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen. De står klar til at servicere dig og give dig den allerbedste rådgivning i forbindelse med dit boligsalg.

Velkommen til boligmarkedet!


8400 Ebeltoft

Ejer:
Troels Dadswell Hansen

Etableret:
1995

Ansatte:
cirka 100 ansatte

CVR:
19752372

Kontakt os - Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik