Djurs Byg

Hvis du går med store drømme om at bygge nyt, er det byggefirmaet Djurs Byg i Djursland, du skal kontakte. Djurs Byg holder til ved Fjellerup Strand og har specialiseret sig i opførslen af både sommerhuse og fritidshuse. Byggefirmaet har eksisteret siden 1973, og de mange års erfaring er din garanti for at få udført et godt og tilfredsstillende stykke arbejde, som opfylder alle dine boligdrømme. Djurs Byg er også medlem af Byg Garanti. Dermed er du som kunde sikker på et kvalitetssikret resultat, og du kan føle sig tryg under hele byggeprocessen.

Hos Djurs Byg kan du få høj kvalitet til en rigtig god pris. Kvalitet er nemlig et nøgleord hos Djurs Byg. Det gælder både, når det handler om håndværk og materialevalg. For Djurs Byg er det vigtigt, at dit nybyggede hus lever op til dine forventninger og drømme, så det bliver det perfekte hjem for dig og din familie.

Djurs Byg tilbyder totalentreprise, når du skal bygge dit nye sommerhus. Det betyder, at de sørger for hele byggeriet fra start til slut, samt koordinerer og kontakter de forskellige underentreprenører. Det gør det nemt for dig som kunde, og dit nybyggeri er i de bedste hænder igennem hele processen – lige fra din allerførste idé til at du står med dit færdige nybyggede hus, som skal danne rammerne for dit liv.

Hos Djurs Byg har du også mulighed for at se et udstillingshus. Dermed får du et klarere billede af, hvad Djurs Byg kan tilbyde, når det kommer til nybyg. Du er altid velkommen til at tage kontakt for at høre om fremvisningsmuligheder.

Som tømrer og snedker kan Djurs Byg tilbyde følgende:

› Nyopførelse af huse
› Over 30 forskellige Kløver-modeller
› Individuelle fritidshuse
› Arkitektarbejde og skitseløsninger
› Søgning af byggetilladelser
› Nedbrydning af gamle huse
› Tilbygning og ombygning
› Garage og udhuse
› Renovering og reparation
› Erhvervsbyggeri

Kontakt Djurs Byg og få et uforpligtende tilbud på den løsning, du efterspørger. Så skræddersyr de en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Du kan ringe til dem på 86 31 71 05 eller sende en e-mail til djursbyg@mail.dk.

Djurs Byg byder dig og dine boligdrømme velkommen!


8585 Glesborg

Ejer:
Mads Krause

Etableret:
1973

Ansatte:
12

CVR:
29417180

Website:
www.djursbyg.dk

Kontakt os - Djurs Byg

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik