Fahlen VVS & Blik ApS

Fahlen VVS & Blik ApS blev etableret af Jan Fahlen i 2006 og består i dag af syv medarbejdere, der alle drives af en fælles vision om at tilbyde og udføre professionelt VVS- og blikarbejde.

Vi tilbyder ikke alene hjælp til VVS og blik, men kan også være behjælpelig med gas, ventilations- og fjernvarmeinstallationer, ligesom vi kan hjælpe med forsikringssager. Vi favner således bredt og er i konstant udvikling inden for områderne, så vi kan sikre os, at vi altid kan tilbyde optimale løsninger og dermed give vores kunder det bedst mulige resultat.

Hos os møder du et kompetent team, der tager dig og din opgave alvorligt. Vi kan håndtere alt fra småopgaver til større, avancerede projekter. Vi er seriøse, servicemindede og lægger stor vægt på troværdighed. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds, og derfor prioriterer vi grundig rådgivning og planlægning, så du kan føle dig tryg igennem hele processen. Hvis du går med overvejelser om et større projekt, opfordrer vi dig til at involvere os allerede i de indledende faser, så vi kan hjælpe dig fra start til slut. Vi samarbejder med lokale håndværkere og kan derfor sørge for koordinering og planlægning i entreprisesager.

I kraft af Jans virke som taksator er det muligt for os at hjælpe i forsikringssager. Situationer, der involverer forsikring, kan opstå akut, og af den grund er det vigtigt for os, at vi altid er tilgængelige for vores kunder. Du kan derfor kontakte os på alle tider af døgnet – uanset om det gælder forsikrings- eller vvs-arbejde!

Hos Fahlen VVS & Blik går vi op i lokalområdet, og det betyder meget for os at være en del af det. Vi ønsker at sætte byen på landkortet, og derfor involverer vi os i lokalforeningsarbejde og -tilbud, hvor vi bl.a. sponsorerer sporten i byen.

Søger du hjælp til

-       Blik- og VVS-arbejde

-       Fjern- og jordvarme

-       Varmepumpe- og gasinstallation

-       Entrepriseløsninger

-       Forsikringsarbejde

-       Renovering af badeværelser

…. Så kontakt os allerede i dag!


8700 Horsens

Ejer:
Jan Fahlén

Etableret:
2006

Ansatte:
7

CVR:
29847592

Kontakt os - Fahlen VVS & Blik ApS

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik