Altibox

Du kender det sikkert: Vinduerne trænger til at blive skiftet, træværket kunne have gavn af at blive malet, og dit gamle oliefyr skal nok snart opgraderes til en mere miljøvenlig løsning. Vi gør meget for at forbedre eller vedligeholde vores bolig både af komfortmæssige og økonomiske årsager, men også så huset bevarer eller øger sin værdi, hvis vi en dag ønsker at sælge. Men vidste du, at du også kan forbedre din bolig ved at få etableret fiberbredbånd?

Derfor er fiberbredbånd godt for din bolig:
› Boligen får et enestående digitalt løft med en lynhurtig og stabil internetforbindelse. Så kan hele familien være online samtidig – uden de mindste problemer.
› Vi bruger allerede internettet til rigtig mange ting, og behovet for hurtigt og stabilt internet vil med sikkerhed kun stige i fremtiden. Kapaciteten på fiberbredbånd kan altid øges, så det er en fremtidssikret løsning.
› Fiberbredbånd er eftertragtet ved et eventuelt hussalg og kan øge værdien af din bolig. 

Med fiberbredbånd følger en lang række fordele, der gør dagligdagen lettere. Hos Altibox kan du også få attraktive tv-pakker og billig telefoni, så du herved får samlet alt i én pakke. Ønsker du kun at bestille bredbånd, kan du selvfølgelig også det.

Vil du høre mere om, hvordan du nemt kan forbedre din bolig med fiberbredbånd? Så kontakt Altibox i hverdagene mellem kl. 08.30 og 18.00. Jyske Energi sørger for at koble fiberen til din bolig – helt gratis.


8660 Skanderborg

Ejer:
Altibox Danmark

Etableret:
2008

Ansatte:
31

CVR:
31586283

Website:
www.altibox.dk

Kontakt os - Altibox

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik