STARK Holbæk

STARK Holbæk arbejder for at skabe nemmere hverdage for professionelle håndværkere og ambitiøse selvbyggere med hænderne rigtigt skruet på. Forretningen er bl.a. logistikcenter for alle STARK forretninger i Vestsjælland og sikrer dermed effektiv levering af materialer og byggeløsninger til kunder i hele regionen.

STARK Holbæk tilbyder desuden en bred vifte af services, som gør det nemmere at bygge i den rigtige kvalitet for alle dem, der kan deres håndværk:

› Garantisortiment, så du aldrig går forgæves efter de 1000 mest afhentede byggevarer. Det betyder, at du altid finder de vigtigste varer på lager, og skulle en vare imod forventning være udsolgt, garanterer STARK fragtfri levering inden for max 4 timer lige der, hvor du ønsker det – gælder brofaste forbindelser i Danmark.

› Kundetelefon 24-7, så du hele døgnet rundt, 365 dage om året, kan bestille nye varer, tjekke din ordrestatus m.m. over telefonen, når det passer ind i din hverdag. Så mindsker du spildtid og får nemmere ved at planlægge og tilrettelægge dagen og arbejdet. Du ringer nemlig bare, når du har tid til det.

› Udlejning af alt fra skruemaskiner, stilladser og lifte til de helt store entreprenørmaskiner, så ventetiden minimeres, og arbejdet hurtigt kommer i gang. Du kan samtidig tilpasse din maskinpark præcist til de aktuelle opgaver, du står med. På den måde undgår du at skulle afse plads, tid eller andre ressourcer til værktøjer eller maskiner, som du ikke benytter.

› Er du håndværker, kan du også få prof login til stark.dk. Så får du adgang til en lang række særlige funktioner, som bl.a. gør det nemmere for dig at holde styr på fakturaer og få overblik over leveringsdatoer, leveringsadresser samt varelinjer på tilbud, ordrer og fakturaer.

STARK er Danmarks førende leverandør af byggematerialer og landsdækkende med 72 trælaster i Danmark og Grønland, og kæden beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere. STARK er en del af STARK GROUP A/S, der er Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer. 


4300 Holbæk

Ejer:
Thomas Stoltz

Etableret:
2003

Ansatte:
20-49

CVR:
55828415

Website:
www.stark.dk

Kontakt os - STARK Holbæk

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik