PS Malerservice

Trænger dit hjem til nyt liv? Så er det måske på tide at få malet. Hos PS Malerservice tilbyder de ikke bare at male vægge og lofter – de kan også sætte tapet op. Faktisk er de specialister i opsætning af filt og specialtapeter, som kræver stor præcision og erfaring at montere.

Særligt i nyere huse er filt blevet en efterspurgt metode, og det er der en grund til. Det giver nemlig flotte vægge og lofter. Du kan selvfølgelig også male vægge og lofter på traditionel vis – men hvorfor bruge tid på det selv, når du kan hyre en faguddannet, som leverer et professionelt resultat til en lav pris?

Når du har fået malet vægge og lofter, bliver kontrasten til paneler og dørkarme ofte tydelige, og derfor er det en god idé at få malet det hele på én gang. Ser køkkenlågerne triste ud i det nymalede køkken, kan PS Malerservice sprøjtemale dem, så de igen står skarpt.

Firmaet sørger selvfølgelig for at afmontere lågerne og sætte dem på igen, når de har fået opdateret kuløren. Trænger selve bordpladen til at blive slebet ned og lakeret om, så er PS Malerservice selvfølgelig også behjælpelige med det. På den måde kan du give nyt liv til hele rummet.

Har du et gammelt møbel, som har affektionsværdi for dig – for eksempel et arvestykke – kan PS Malerservice også slibe, lakere og sprøjtemale det, så det igen får et smukt udseende. Det øger møblets levetid og giver dig mulighed for at bevare det.

Det er vigtigt for PS Malerservice, at resultatet bliver, som du har ønsket, og at hele processen bliver en god oplevelse for dig. Derfor gør de meget ud af, at værktøj, arbejdstøj og pensler er pæne og rene, når de møder op på din adresse, og at dit hjem og dine ting bliver behandlet med respekt.

Skal du have tapetseret, malet, eller har du et møbel, som du ønsker restaureret, er du altid velkommen til at kontakte PS Malerservice. De giver gerne et uforpligtende tilbud på den opgave, som du ønsker udført.


4390 Vipperød

Ejer:
Pia Jensen

Etableret:
2017

Ansatte:
2

CVR:
39 14 98 69

Kontakt os - PS Malerservice

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik