Holms Planteskole

Holms Planteskole ligger midt i Vendsyssel på kanten af den Jyske Ås. Virksomheden er startet i 1980 af Ole og Ingelise Holm og har således snart 40 års jubilæum. Siden 2017 er planteskolen blevet drevet af Mads Holm.

Produktionen har siden starten været baseret på barrodsplanter til skov, hæk, læ, landskab, juletræer og pyntegrønt og omfatter en bred palet af arter inden for nåle- og løvtræ. Produktionen afsættes til både private og professionelle brugere af planter i Danmark, Skandinavien og flere Europæiske lande.

Planteskolens mål har siden starten været at fremstille barrodsplanter af højst mulige kvalitet og vitalitet, som skal udmønte sig i, at planterne etablerer sig hurtigt og sikkert på deres nye voksested. Dette for at sikre at udfaldsprocenten bliver så tæt på nul som muligt, således at du undgår ærgrelser og omkostninger til efterbedring og forsinket slutresultat.

Udbuddet hos Holms Planteskole er kendetegnet ved følgende:
› Bredt udvalg af gode og afprøvede arter og provenienser (arvelige egenskaber)
› Unge planter med høj vitalitet
› Stærkt og kraftigt rodnet, rod/top forhold 50/50 (TURBO-ROD)
› Friske planter (alle planter tages op umiddelbart før levering)
› Der levers kun 1. sortering i alle arter
› Minimalt brug af kemisk plantebeskyttelse for at bevare planternes eget immunforsvar bedst muligt.

Hos Holms Planteskole er de altid klar til en plantesnak. Du er meget velkommen til at kontakte dem eller komme på besøg, hvis du ønsker råd og vejledning. Du kan også se mere på deres hjemmeside.

God fornøjelse.


9750 Østervrå

Ejer:
Mads Holm

Etableret:
1980

Ansatte:
3-5

CVR:
31103096

Kontakt os - Holms Planteskole

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik