Plaeneklipning.dk

Plaeneklipning.dk blev etableret i 2010 af Jesper Kjeldsen, og som navnet på firmaet antyder, tilbyder firmaet græs- og plæneklipning til både sommerhusejere og firmaer. Så hvis du skal have klippet græsset, eller vil ukrudtet i baghaven til livs, er plaeneklipning.dk det helt rigtige firma at gå til.

Da firmaet blev etableret, dækkede serviceområderne hovedsagligt hjælp til græs- og plæneklipning, men siden da har firmaet og dets udbud af servicer udviklet sig.

Manden bag plaeneklipning.dk, Jesper Kjeldsen, har mere end 12 års erfaring med tilsyn, vedligehold og rengøring af ferieboliger i kystområderne ved Sydvestjylland. Det betyder, at plaeneklipning.dk kan være behjælpelig med mange opgaver, når det gælder vedligehold af ferieboligen. Plaeneklipning.dk udfører således både rengøring, tilsyn af ferieboliger, bekæmpelse af ukrudt, græs- og plæneklipning og meget mere – og de hjælper fra Blåvand i Syd til Hvide Sande/Stauning i Nord.

Plaeneklipning.dk er også behjælpelig med:
› Vedligehold af ferieboligen
› Opbevaring af havemøbler
› Juletræslevering i julemånederne
› Salg af trailere
› Tilbehør til Variant-trailere
› Levering af sand og grus
› Vintertilsyn
› … og meget mere. 

Jesper Kjeldsen er bevidst om, at mange ejere af ferieboliger bor langt væk fra det område, hvor sommerhuset ligger. Derfor tilbyder han at hjælpe med både store og små praktiske opgaver, så sommerhusejerne ikke selv skal rykke ud, hvis der opstår problemer.

For Jesper Kjeldsen er det afgørende altid at kunne levere den bedste service til konkurrencedygtige priser – og naturligvis altid at nå det hele til tiden. Således udfører han altid sit arbejde, som han selv vil have det: Pænt, nydeligt og punktligt.

Hvis du står og mangler hjælp til praktiske opgaver, store som små, så kontakt plaeneklipning.dk!


6851 Janderup

Ejer:
Jesper Kjeldsen

Etableret:
2010

Ansatte:
1

CVR:
32626823

Kontakt os - Plaeneklipning.dk

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik