A-Z Tagteknik

Peter Christiansen og Jan Nielsen etablerede virksomheden A-Z Tagteknik i 1996, og de første år af firmaets levetid gik med tagrensning og -renovering, algebekæmpelse og andre små serviceprojekter. I dag, mere end 20 år senere, er virksomhedens navn fortsat det samme, men servicekonceptet har udviklet sig, hvilket betyder, at forretningen i dag udgør en traditionel tømrerforretning. Således kan A-Z Tagteknik i dag ikke blot være behjælpelig med tagopgaver, men også med alle slags opgaver, store som små, inden for tømrerfaget.

Det er dog ikke alene konceptet bag forretningen, der har udviklet sig – dette gælder også størrelsen på virksomheden, der i dag rummer 26 kompetente ansatte, der alle brænder for at give kunderne en fremragende service og gode resultater.

A-Z Tagteknik har mange års erfaring i branchen, som ikke blot kommer til udtryk, når man ser det endelige resultat af et projekt, men også i den indledende dialog med kunderne. A-Z Tagteknik bidrager gerne med rådgivning og indspark til projekter – og de igangsætter ikke et projekt, før de er sikre på, at kunden er helt med på proces, pris og behov. Hos A-Z Tagteknik er det nemlig afgørende, at der er en gensidig tillid forud for et projekt, og at der er klart forventningsafstemt, inden et givent projekt sættes i gang.   

En af A-Z Tagtekniks visioner er, at de ikke sælger noget til en kunde, hvis der ikke er et reelt behov – her ønsker man nemlig at være ærlig og loyal. Derfor giver A-Z Tagteknik altid en reel vurdering forud for projektet. Er du eks. usikker på, om det er tid til et tagrenovering, kan du med fordel kontakte A-Z Tagteknik, der vil give en reel vurdering af dit tag.

Om du skal have hjælp til tagrenovering, efterisolering, nye vinduer eller en ny terrasse – A-Z Tagteknik står klar til at hjælpe.


5462 Morud

Ejer:
Peter Christiansen og Jan Nielsen

Etableret:
1996

Ansatte:
26

CVR:
21805998

Kontakt os - A-Z Tagteknik

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik