Estate Bornholm

Skal du købe eller sælge din bolig, er det vigtigt, at du vælger en ejendomsmægler, som du har tillid til, og som kan varetage dine interesser. Tryghed gennem hele processen er en af de vigtigste faktorer for et godt boligsalg eller -køb. Hos Estate Bornholm møder du et engageret team bestående af Kim Rander, Jan Torgersen og Lasse Heebøll, og de står klar til at hjælpe dig fra det øjeblik, du beslutter at sætte boligen til salg, og til den er solgt – eller fra du starter med at kigge efter en ny bolig, og til du finder det rette match.

Hos Estate Bornholm har de stor ekspertise i at fremvise og præsentere din bolig for potentielle købere, så de får det allerbedste indtryk af både boligen og lokalområdet, og så har ejendomsmæglerteamet desuden mange års erfaring i at håndtere forhandlingsfasen mellem køber og sælger, således at begge parter får en god oplevelse.

Kim Rander, Jan Torgersen og Lasse Heebøll kender lokalområdet rigtig godt, og det er en stor fordel i både købs- og salgssituationer. Når du vælger Estate Bornholm, handler det nemlig ikke bare om selve huset, men også om beliggenheden og det liv, som du og din familie ønsker at leve. Ejendomsmægleren kan fortælle dig, hvad der rører sig i området, hvor der er skoler og dagsinstitutioner, offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Estate Bornholm sælger parcelhuse, villaer, sommerhuse, ejerlejligheder og landejendomme, og de sørger selvfølgelig for, at lige netop din bolig bliver markedsført på den mest optimale måde. Din bolig eksponeres både over for aktive og passive boligsøgende for på den måde at ramme flest mulige potentielle købere. Det sker blandt andet via sociale medier såsom Facebook, Instagram og Twitter. Herudover vil din bolig selvfølgelig også fremgå i Estate Bornholms køberkartotek, hvor interesserede let kan får øje på ejendommen.

Er du på udkig efter drømmeboligen, hjælper Estate-teamet med afdække dine behov og ønsker, så I sammen kan finde den helt rigtige løsning. Du kan desuden få hjælp til at finansiere købet af din nye bolig gennem Estate Bornholms tætte samarbejde med Nykredit og Totalkredit.


3700 Rønne

Ejer:
Jan Torgersen & Kim Rander

Etableret:
1. januar 2018

Ansatte:
3

CVR:
39056259

Kontakt os - Estate Bornholm

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik