Bornholms Byggeforretning

Virksomheden er en moderne byggevirksomhed, der udfører alt inden for murer-, tømrer- og snedkerarbejde. Jord- og kloakarbejde udføres med underentreprenører. Virksomheden har desuden et stort og alsidigt maskinsnedkeri.

Målsætningen for Bornholms Byggeforretning er at fremstå som et kvalitetsbevidst byggefirma. Det er ligeledes vigtigt at minimere enhver anledning til reklamationer samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling inden for faget er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Din grønne håndværker garanterer dig et godt byggeri. Hvad enten det er nybyggeri, renovering, tilbygning, isolering, mureropgaver eller specialopgaver, står Bornholms Byggeforretning klar med et uforpligtende tilbud. De leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

På deres værksted fremstiller de alt fra forme til industrien til inventar til skoler. Herudover udfører de specialopgaver inden for træarbejde. Bornholms Byggeforretning udfører total-, hoved- og fagentrepriser inden for alt byggeri. Som totalentreprenør tager de sig af hele byggeriet inklusiv underentreprenører.

Bornholms Byggeforretning er medlem af Dansk Isolerings Kontrol, Dansk Byggeri, Garantiordning for Bygningsisolering, tilsluttet BYGGARANTI og har uddannet energivejleder.


3720 Aakirkeby

Ejer:
Birger Olsen

Etableret:
1972

Ansatte:
11

CVR:
29623252

Kontakt os - Bornholms Byggeforretning

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik