Tvis Køkkencenter Grindsted

Drømmer du om at renovere det gamle køkken, eller står du overfor at skulle bygge helt nyt? Så er Tvis Køkkencenter Grindsted den lokale køkkenforhandler for dig.

Tvis Køkkencenter Grindsted er specialister i at lave personlige køkken-, bad- og garderobeløsninger tilpasset til dine unikke ønsker og behov. Den lokale køkkenforhandler har længe været en del af Grindsteds handelsliv, hvor den gode service og produkternes kvalitet har fået folk til at komme tilbage, når deres køkken eller bad skulle udskiftes. Hos Tvis Køkkencenter Grindsted lægges der stor vægt på god rådgivning og imødekommende service – derfor oplever forhandleren også, at tidligere kunders voksne børn nu også vælger Tvis Køkkener.

Det er ofte et stort projekt at få nyt køkken, og der er mange overvejelser at gøre sig. Derfor møder du altid de nyeste udstillinger, når du besøger Tvis Køkkencenter Grindsted, så du kan finde inspiration til funktionelle løsninger og materialevalg. Køkkenkonsulenterne står ligeledes klar til at besvare spørgsmål eller vise dig rundt i butikken, så du kommer bedst muligt fra start i dit nye projekt – dit besøg hos Tvis Køkkencenter Grindsted er helt uforpligtende.

Du tilbydes ligeledes projektstyring, hvor din køkkenkonsulent står for hele projektet, når du har godkendt tegningerne, så du selv slipper for koordineringen med både maler, VVS-installatør, elektriker med videre. Her har Tvis Køkkencenter Grindsted stor erfaring med både privat- og erhvervskunder, så du kan være tryg igennem hele processen – fra første tegning til den endelige overdragelse.

Tvis Køkkener er Danmarks ældste køkkenfabrik og har produceret kvalitetskøkkener siden 1952 på fabrikken i Tvis. I dag bliver alle delene til dit nye køkken stadig produceret på selv samme fabrik af erfarne fagfolk med passion for godt håndværk, så den gode kvalitet sikres hele vejen igennem.

Kig ind til Tvis Køkkencenter Grindsted, og få helt gratis den store Køkkenbog fyldt med inspiration til dit nye køkken, bad eller garderobe.


7200 Grindsted

Ejer:
Tina Mølby

Etableret:
2004

Ansatte:
3

CVR:
28289367

Kontakt os - Tvis Køkkencenter Grindsted

Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Privatlivspolitik