Friday, March 15, 2019

Vælg den rigtige type slutpuds

Sponseret indhold

Når du har lagt din grundpuds, skal den afsluttes med en slutpudsning og evt. med en diffusionsåben systemmaling, afhængig af hvilken type slutpuds du vælger. Slutpuds skal være en både funktionel, praktisk og æstetisk god løsning, så det passer til dit projekt og det ønskede udtryk. Produktet findes med flere forskellige strukturer, farver og kornstørrelser, og det er helt op til dig, hvilket produkt du vil bruge. PudsProdukter.dk står klar til at servicere dig og står også til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål.

Hvad skal det kunne holde til?
Når du vælger slutpuds, er det vigtigt at være opmærksom på, at nogle typer slutpuds egner sig bedre til udendørs miljøer, mens andre egner sig bedre til indendørs brug. Det er derfor vigtigt, at slutpuds vælges ud fra de omgivelser og det miljø, det udsættes for. Det kan være, at du har behov for slutpuds, der er algehæmmende, fordi bygningen ligger tæt på områder med meget beplantning eller har beplantning op ad murene, eller måske ligger bygningen i et åbent landskab, hvor den bliver udsat for al slags vejr, og derfor skal kunne holde til det meste. Uanset miljøet kan du finde den type slutpuds, der passer til dine behov her på siden, og du finder en detaljeret beskrivelse af, hvad de forskellige produkter egner sig bedst til under hvert enkelt produkt.

Køber du slutpuds hos Pudsprodukter.dk, får du et godt produkt med minimal vedligeholdelse, som påføres uden at der kommer svind og revner. For at opnå det optimale resultat med den valgte slutpuds, er det naturligvis vigtigt, at grundpudsen er korrekt påført inden den videre forarbejdning, så du har en helt plan flade, når du skal påføre slutpudsen. Også inden for kategorien grundpuds finder du produkter med forskellige strukturer, farver og kornstørrelser, så du får det udtryk, du ønsker dig.

Hvem er vi?
PudsProdukter.dk er ejet af Dansk FacadePuds og er specialister i puds og pudstekniske løsninger. Vores vision er at være de bedste inden for feltet, og derfor er puds og facadeisolering også det eneste, vi fokuserer på. PudsProdukter.dk sælger kvalitetsprodukter og tilbehør til både professionelle og til dig, der ønsker at gøre det selv – og så til en rigtig god pris. Vi har produkter inden for kategorierne: puds, maling, isolering, værktøj og tilbehør. På den måde kan du bestille alle de nødvendige produkter og redskaber her på siden. Dansk FacadePuds benytter selv produkterne i deres daglige arbejde og ved derfor også, hvordan produkterne arbejder og arbejdes med. Du er sikker på at få en velbegrundet og velovervejet rådgivning, så du får den styrke puds, der passer til det område, bygningen befinder sig i.

Kontakt os, hvis du er i tvivl
Er du i tvivl om, hvilken type slutpuds du skal vælge, er det altid bedre at spørge. Hos PudsProdukter.dk hjælper vi dig gerne med dit næste byggeprojekt og med vores årelange erfaring med produkterne. Vi står klar til at give dig en professionel rådgivning og vejledning, så du opnår den helt ideelle løsning, der lever op til dine forventninger om en funktionel og flot facade.

Privatlivspolitik