Tuesday, September 10, 2019

Din guide til at forbedre et gammelt hus

Sponseret indhold

Dit hjem er din historie
Din historie står indskrevet i væggene på dit hus. Du kender hver en afkrog. Du ved, hvilke gulvbrædder der knirker. Pletterne på stuegulvet minder dig om en hyggelig rødvinsaften for mange år tilbage. Stregerne på køkkenskabet indikerer, at dine børn er blevet højere og ældre. Dit hjem er din historie, og derfor kan der være en enorm affektionsværdi forbundet med et ældre hus. 

Et ældre hus kræver lidt ekstra opmærksomhed
Måske har du netop købt et ældre hus. Det betyder, at du selv skal til at skabe husets historie og skabe din historie gennem huset. Men hvad stiller du op med et gammelt hus? Den manglende isolering kommer til at koste dig dyrt hvert eneste år. Der står vand på badeværelset på grund af det dårlige afløb i bruseren. Den mørke fordelingsgang er upraktisk. Rumfordelingen giver ikke mening i forhold til dine behov. Ak, man kan kaste sin opmærksomhed efter mange kritikpunkter, når man sidder i et ældre hus.

Det handler om at udnytte, opelske og vedligeholde
Hos Kims Flytteforretning har vi stor glæde af at se familier påbegynde nye eventyr, når de flytter. Samtidig er vi meget bevidste om, at et ældre hus kan kræve lidt ekstra opmærksomhed.

Magasinet Boligforbedring er et lokalt magasin, som udgives i over 45 kommuner. Om du fx flytter til Holstebro, Helsingør, Svendborg, Tønder, Horsens eller Helsingør, så har vi et lokalt magasin til dig. Magasinet Boligforbedring hjælper dig med at opsøge den rette vejledning, bruge de billigste håndværkere og finde de bedste tips i lige netop dit lokalområde.

På den måde kan du skåne både pengepungen og miljøet gennem den rette isolering. Du kan skræddersy rumfordelingen, så du udnytter kvadratmeterne på bedste vis. Du kan udnytte og opgradere det ældre badeværelse, så du får præcis de detaljer, du drømmer om. Det handler om at udnytte, opelske og vedligeholde den charme, som et ældre hus besidder.

Privatlivspolitik