Monday, January 6, 2020

DanMesser samler bolig- og familiedrømme på ét sted

Til foråret slår DanMesser dørene op for danskernes nysgerrighed, drømme og fremtidsplaner. DanMesser er arrangøren bag de årligt tilbagevendende forårsmesser ”Nyt til Bolig & Familie” i Kalundborg, Hillerød, Roskilde, Køge, Næstved og Helsingør. Vores messer er nogle af Danmarks største publikumssucceser, og vores fornemmeste opgave er at facilitere nærværende og tryg kontakt mellem vores gæster og udstillere.

Hvad drømmer du og din familie om?
2020 er starten på et nyt årti, nye mål og nye fremtidsdrømme. Der kan være mange gode grunde til at lægge vejen forbi DanMessers ”Nyt til Bolig & Familie”. Måske drømmer du om et nyt køkken, måske leger du med tanken om at investere i en varmepumpe, eller måske ønsker du at værne om din nattesøvn med en ny seng, nye dyner eller nye puder. På ”Nyt til Bolig & Familie” kan du få en hyggelig dag, et godt tilbud og ikke mindst kyndig vejledning. Vi skaber rammerne for din bolig- og familiedrøm med fokus på en bred vifte af nyheder og tilbud inden for bolig, byggeri, energi, familie, fritid, have, bil, personlig pleje og livsstil. Desuden kan vi forkæle dine smagsløg med gourmetlækkerier i både fast og flydende form.

Bliv udstiller på ”Nyt til Bolig & Familie”
Vi lever i en digital verden, og det udfordrer ofte idéen om nærværende kundeservice og personlig vejledning. Deltag som udstiller på vores messer i Kalundborg, Hillerød, Roskilde, Køge, Næstved eller Helsingør og skab direkte og nærværende kontakt med nuværende og kommende kunder. DanMesser levendegør din virksomhed gennem det lokale messeevent, så du og dine potentielle kunder kommer i øjenhøjde og sammen kan finde unikke løsninger. Vores messer er kendt for at være nogle af de største og mest velbesøgte bolig-, familie- og forbrugermesser i Danmark. DanMesser har specialiseret sig som messearrangør siden 1990’erne, og med kompetent erfaring og stor passion er vores ambitioner altid skyhøje. Vores mål er at skabe de perfekte rammer for kundefokus og faglig fordybelse i en afslappet og rolig atmosfære. Vores professionelle messeteam sørger for god og gnidningsløs afvikling af messerne, så du som udstiller kan koncentrere dig om din faglighed og dine gæster.

Find din messe
Kalundborg Messen
1.-2- februar 2020
Læs mere her 

Hillerød Messen
8.-9- februar 2020
Læs mere her 

Roskilde Messen
15.-16. februar 2020
Læs mere her 

Køge Messen
29.-1. februar/marts 2020
Læs mere her 

Næstved Messen
14.-15. marts 2020
Læs mere her 

Helsingør Messen
21.-22. marts 2020
Læs mere her

 

Privatlivspolitik