Vælg den rigtige type slutpuds

Når du har lagt din grundpuds, skal den afsluttes med en slutpudsning og evt. med en diffusionsåben systemmaling, afhængig af hvilken type slutpuds du vælger.

Vælg silikonemaling til renovering

Når man skal i gang med at renovere facader, såsom beton- eller gipsoverflader, er det vigtigt, at man finder den maling, der passer bedst til formålet.

Der er flere måder, hvorpå du kan forbedre din bolig

Er du en af de mange, der lige nu er ved at finde ud af, hvad du kan gøre for at give dig selv de bedste forudsætninger for en god boligforbedring?

Fuger der dur

Har du tjekket fugerne i dit hjem for nylig? Nej, vel? Rigtig mange glemmer, at fuger ikke kun findes udvendigt, men også inde i selve boligen, og får du ikke ordnet beskadigede fuger i tide, kan det blive en dyr affære.

Kom med bag facaden

Mange enfamiliehuse har facader, der er muret op – enten med ren mursten eller med puds. Her kan man af og til se revner, misfarvninger eller huller, der kan være tegn på, at vand og fugt er trængt igennem facaden. Det kræver en renovering!

Pas på dit hus – hele vejen rundt

En udvendig rensning af dit hus kan være med til at få huset tilbage til sit oprindelige udseende og samtidig forlænge husets levetid.

Efterisolering: Sådan holder du varmen

Der findes mange gode grunde til at tjekke isoleringen i dit hus. Her er forbedringerne, der kan mærkes på både krop og økonomi!

Indfrarød indsigt

Hvis dit hus er utæt, kan trækket i værste fald give skimmelsvamp. Her kan du se, hvordan du spotter kuldebroerne i dit hus.

Tag en god beslutning!

Taget skærmer dit hjem for alskens vejr. Regn, frost og storm hærger toppen af dit hus gennem en lang årrække, og før eller siden står du over for det nødvendige – at lægge et nyt tag.

Tagpap: Flad gør glad

Det giver arkitektonisk frihed at bruge tagpap. Flere og flere lægger igen flade tage på både huse, skure og carporte.

Inddækninger: Er du dækket ind?

Mange overser ødelagte tagrender, skotrender og inddækninger, når de går huset igennem. Det kan blive fatalt!

Sådan undgår du at smide penge ud af vinduet

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i reglerne om energimærkning, inden du udskifter dine vinduer. Det giver dig nemlig en række fordele på den lange bane.

Er du gået på grund?

Har du netop købt en ny grund, eller overvejer du at plante en hæk, så naboen ikke kan smugkigge på din flotte figur, mens du solbader? Så har du brug for en landinspektør.

Opdatér det vigtigste rum i huset

Køkkenet er et af de rum, hvor vi opholder os allermest, og køkkenet bliver af mange betragtet som husets hjerte. Uanset hvordan du bruger dit køkken, så er det et vigtigt rum, og derfor skal du også tænke dine behov godt igennem, inden du renoverer eller investerer i et nyt køkken.

Det holder vand!

Badeværelset er boligens mest komplicerede rum med en lang række tekniske installationer og funktioner. Badeværelset er derfor også det dyreste rum pr. kvadratmeter, når der skal bygges om eller bygges nyt.

Rundt på gulvet?

Normalt hedder ordsproget ’fra gulv til loft’, men i denne artikel præsenteres du for et af husets grundlæggende dele: gulvet. Skal det være træ, epoxy eller linoleum? Bliv klogere her.

Renovering med respekt for historien

Det kræver lidt ekstra at renovere et fredet eller bevaringsværdigt hus. Start med at sætte dig grundigt ind i husets historie og de gældende regler på området.

Har du styr på dit tag?

Dit hus bliver udsat for det værste vind og vejr, og det eneste, der står mellem dig og dårligt vejr, er taget på dit hus. Taget er så at sige en af de vigtigste dele af dit hus, men også en af de mest udsatte, og derfor er det vigtigt, at du sørger for vedligeholde dette.

Planlæg dig til renovering uden stress

Her er en række tips til, hvordan du sikrer plads, overblik, orden og harmoni i familien, mens du bygger om. Du skulle jo nødigt brænde ud eller blive skilt undervejs.

Få gode råd og vejledning til dine hus- og haveprojekter

Der er altid nok at gøre for en husejer. Uanset om du er en mere eller mindre habil hobby-handymand, eller du foretrækker at hyre fagfolk til at ordne det meste i huset eller i haven, så er der konstant opgaver, der bør og skal klares.

Tjek dit hus, før skader når at indtræde

Det er fantastisk at være husejer. Du kan selv bestemme, hvad du vil bygge om og forbedre, så længe det bare er i overensstemmelse med kommunens retningslinjer. Der kommer dog også mange flere forpligtelser som husejer. Der er blandt andet mange forskellige tjek, du bør foretage i løbet af året, så du kan sikre, at der ikke kommer skader på huset.

Nye vinduer: En lynhurtig introduktion til typer og materialer

Når man overvejer at skulle have nye vinduer, følger behovet for at sætte sig ind i et helt nyt fagområde, og det kan virke helt uoverskueligt med de mange valgmuligheder.

Kom godt i mål med din boligforbedring

Drømmer du ligesom så mange andre om at få gjort noget ved din bolig?

Nye forbedringer i huset: Læs med her inden

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte og slutte, når man gerne vil renovere på huset.

Privatlivspolitik