Monday, October 29, 2018

Nøglen til et sikkert hjem

Sponseret indhold

En elektronisk lås på yderdøren er et sikkert og fleksibelt alternativ til den traditionelle, mekaniske sikring med nøgle.

Med en elektronisk Yale Doorman-dørlås slipper du for at være afhængig af nøgler, da døren åbnes med kode, nøglebrik eller med en app, du kan downloade til din telefon.

Fleksibilitet og sikkerhed i hverdagen med smart key
Det er ikke uden grund, at den nye app til din elektroniske lås på hoveddøren kaldes smart key. Du kan nemlig fjernstyre låsen på hoveddøren fra din telefon. Det er dermed også slut med ubehaget i kroppen, når du rammes af tvivl om, hvorvidt du har låst eller ej. Med appen kan du undersøge sagen med det samme og selvfølgelig låse, hvis det viser sig, at låsen er slået fra.

Du kan nemt installere midlertidige koder med en elektroniske lås fra Yale Doorman, så for eksempel leverandører, håndværkere, hundeluftere eller nogle helt fjerde kan låse sig ind. Du er selv herre over, hvem der skal have adgang og hvornår. Bekvemmeligheden i hverdagen skal heller ikke underkendes.

Du og resten af familien kan tilgå hjemmet uafhængigt af hinanden, og uanfægtet om en af ungerne har mistet en nøglebrik. De kan stadig låse sig ind, selvom du ikke selv er hjemme. De skal bare kontakte dig på telefon, så kan du sende en sms med koden.

Yale Doorman: Kompromisløs brugervenlighed og kvalitet
Med en elektronisk lås på yderdøren fra Yale Doorman får du både høj sikkerhed og bekvemmelighed samt et flot og tidsløst design. Låsen er produceret i et robust design og materiale, der kan tåle det hårde, nordiske klima.

Samtidigt hjælper den dansktalende guide i låsen dig igennem installationen, og du får også assistance til nemt og hurtigt at slette mistede nøglebrikker. Er du på udkig efter både sikkerhed og fleksibilitet i hverdagen, er en elektronisk lås fra Yale Doorman måske noget for dig og din familie.

Safety4you er landets førende forhandler af elektroniske låse og Yale Doorman. Du finder dem her.

Privatlivspolitik