Saturday, December 1, 2018

Få flyttefolk til at trække læsset


Der er meget tid og mange kræfter at spare, hvis du vælger at få et professionelt flyttefirma til at stå for din flytning.

Der er mange ting, du skal tage dig af under en flytning, og måske har du hverken tid, overskud eller kræfter til at få flyttet alle dine ting. Når du lader professionelle folk om flytningen, kan du bruge dine ressourcer til at forlade dit gamle hjem i ro og mag og på at få hverdagen til at fungere i dit nye hjem. Et flyttefirma har desuden både udstyret og ekspertisen til at flytte rundt på møbler, uden at de tager skade, så du kan trygt overlade dine ejendele til dem.

Ofte har du flere valgmuligheder, når du benytter dig af et flyttefirma. De fleste vælger selv at pakke deres ting ned og blot lade flyttefolkene om at slæbe og fragte dem, men nogle ønsker også hjælp til nedpakningen. Spørg dit flyttefirma, hvad der kan lade sig gøre.

Har du genstande af stor værdi eller affektionsværdi, eller som bare er svære at fragte, kan de fleste flyttefirmaer være behjælpelige med særlig emballage. Det kan for eksempel være til malerier, lamper, service og lignende. Når dine ejendele er pakket sikkert i den korrekte emballage, minimerer du risikoen for at skade dem undervejs i flytteprocessen. 

Opmagasinering
Er der uoverensstemmelse mellem, hvornår du skal være ude af din gamle bolig, og hvornår du kan flytte ind i din nye, kan du overveje at få dine ting opmagasineret. Når du vælger at få ting opmagasineret, er du sikker på, at der bliver passet godt på dem, indtil du skal bruge dem igen, og du vælger selv, hvor længe du skal have dine ting opbevaret.

HUSK, at give dit forsikringsselskab besked om, hvor du opbevarer eller opmagasinerer dine ting.

Privatlivspolitik