Forsvarlige forsikringer

Har du gennemgået alle dine forsikringer i løbet af de sidste to år? Opdatér dine forsikringer og spar penge.

Få flyttefolk til at trække læsset

Der er meget tid og mange kræfter at spare, hvis du vælger at få et professionelt flyttefirma til at stå for din flytning.

Slut med nullermænd og spindelvæv

Det kan være svært at nå det hele selv, hvis man har en travl hverdag, og man også gerne vil prioritere sin familie og tid til at holde fri. Flere og flere vælger derfor at overlade rengøringen til en professionel, der gør hverdagen lidt nemmere.

Gør skade på skadedyrene

Skadedyr trives ofte i ældre huse og kan have fatale konsekvenser for husets trækonstruktioner. Læs her, hvordan du holder de ubudne gæster fra døren og gør skade på dem, hvis de er kommet ind.

Er du klædt på til gør-det-selv-arbejde?

Værktøj og sikkerhedstøj er det vigtigste tøj i gør-det-selv-garderoben, og hvis du samtidig har de helt rigtige accessories i form af materialer, er du sikker på at overholde gør-det-selv-dresscoden.

Gør det rigtigt, når du gør-det-selv

Det er vigtigt at gå rigtigt til værks, når du kaster dig over et nyt gør-det-selv-projekt. Her får du en gennemgang af de ting, du altid bør tjekke og have styr på, inden du går i gang.

Tyvstart og kom tyven i forkøbet

Indbrudstyve arbejder helst lydløst og i skjul. Der er flere ting, du kan gøre, så de mister lysten til at begå indbrud hos dig.

Nøglen til et sikkert hjem

En elektronisk lås på yderdøren er et sikkert og fleksibelt alternativ til den traditionelle, mekaniske sikring med nøgle.

Køb dine byggematerialer online!

Det kan være et tidskrævende projekt at tage i et stort byggemarked. Måske går du endda forgæves, fordi de ikke har de byggematerialer, du skal bruge, på lager.

Privatlivspolitik