Thursday, October 4, 2018

Sådan får du et professionelt byggeprojekt uden problemer


Det kan være en god idé at hyre en bygherrerådgiver, når du skal i gang med et byggeprojekt – så er du sikret professionel hjælp gennem hele forløbet.

En bygherrerådgiver er en uafhængig tillidsmand, som kun arbejder for dig og kan guide dig gennem hele dit byggeprojekt – fra start til slut. Et byggeprojekt kan godt vise sig at være mere omfattende og uoverskueligt end først antaget, og her er det fordelagtigt at have en bygherrerådgiver.

Bygherrerådgiveren sørger for, at hele projektet forløber, som det skal, og på den måde kan du være sikker på, at du ender med det resultat, du drømte om, da du startede – og til det rette tidspunkt.

Effektivisér dit byggeprojekt
Bygherrerådgiveren står for økonomi, tid og kvalitet og fungerer som en sparringspartner, som, i samarbejde med dig, planlægger og gennemfører dit byggeri. Bygherrerådgiveren giver dig professionel rådgivning og hjælper med at effektivisere dit projekt, og på den måde kan du ende med at spare tusindvis af kroner.

Bygherrerådgiveren entrerer på bygherrens vegne med de teknikere og håndværkere, der er tilknyttet dit byggeprojekt og sørger for, at arbejdet bliver udført så effektivt som muligt og efter bygherrens ønsker.

Få hjælp til forsikringssager
Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med forsikringssager såsom behandling af skimmelsvamp, sætningsskader og ejerskifteforsikringssager, kan en bygherrerådgiver også være til stor nytte. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker en gennemgang, inden du køber nyt hus. Her kan bygherrerådgiveren vurdere, om tilstandsrapporten er retvisende og give dig en vurdering af eventuelle renoverings- og ombygningsprojekter, som du ønsker at vide mere om.

En bygherrerådgiver kan bl.a. hjælpe dig med:
› Myndighedskontrakter
› Forsikringssager i forbindelse med ejerskifte
› Naboorienteringer
› Valg og styring af rådgivere
› Entrering og styring af entreprenører/leverandører
› Stikprøvekontroller af kvalitet
› Gennemførelse af mangelgennemgange og aflevering
› Gennemførelse af 1- og 5-års gennemgange
› Fremskaffelse af driftsvejledning
› Tids-, økonomi- og kvalitetsstyring

Privatlivspolitik