Friday, May 3, 2019

Nyt hjemmekontor? Her er din tjekliste

Sponseret indhold

Flere og flere vælger at indrette et hjemmekontor. Det giver god mening, idet mange af os bruger adskillige timer foran computeren derhjemme. Det handler derfor om at skabe gode rammer for dit arbejde.

Her er tjeklisten til at komme godt fra start:

Investér i et hæve-/sænkebord
Hvorfor: ”Den bedste arbejdsstilling er den næste!”, som man siger. Med et hæve-/sænkebord har du mulighed for at skifte imellem siddende og stående arbejde – og din ryg vil takke dig for det.

Husk siddekomforten
Hvorfor: Når du alligevel vælger at sætte dig, er det væsentligt, at du trods alt sidder godt. En stor del af rygproblemer- og smerter kommer af længerevarende og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger i dårlige stole. 

Hold omgivelserne organiserede og ryddelige
Hvorfor: Ryddelige omgivelser giver mere mentalt overskud og plads til de gode idéer! Med sine rene og enkle linjer er en Montana reol et godt bud. Hos Kontorzonen kan du finde din nye – eller brugte – Montana reol.

Prioritér det gode arbejdslys
Hvorfor: Hvis belysningen halter, går dette også ud over din arbejdsstilling, fordi du kommer til at spænde i nakke og skuldre. Det bedste arbejdslys er en kombination af dagslys og en kunstig lyskilde, fx en skrivebordslampe. Når mørket falder på, kan du supplere denne med en god, overordnet lyskilde.

Privatlivspolitik