Wednesday, November 28, 2018

Geniale gardiner


Der er mange fordele ved at anskaffe sig gardiner. De kan tilpasses din bolig uanset stil, men vigtigst af alt kan de forhøje levestandarden i din bolig. 
Uheldigt lysindfald

Gardiner kan skærme af for et uheldigt lysindfald. Hvis hjemmets TV- og computerskærme er placerede uhensigtsmæssigt i forhold til lyset, og du derfor oplever, at solens stråler går i skærmen, kan et afskærmende gardin være løsningen.

Hold boligen kølig
Har du mange vinduer i din bolig, kan det på solrige dage være svært at holde varmen ude. De høje temperatur kan dog afhjælpes med gardiner, der skærmer af for solens stråler og holder boligen kølig.  

Søvn på alle tider af døgnet
I sommerperioden, hvor der er mange solskinstimer i løbet af dagen, kan de lyse aftener og morgener påvirke nattesøvnen. De rigtige mørklægningsgardiner kan sikre dig en god søvn uanset tidspunktet på dagen.

Privatlivets fred
I nogle tætpakkede villakvarterer er der hverken hæk eller rækværk imellem hver bolig, og måske vil du gerne være fri for at drikke din morgenkaffe med naboen. Med et par gardiner kan du helt selv bestemme, om Hr. Hansen inde ved siden af skal med til bords.  

Et utal af muligheder
Uanset præferencer, vokser mængden af valgmuligheder konstant, og der findes løsninger til ethvert behov. Af kendte og populære typer kan nævnes rullegardiner, persienner, lamelgardiner og plissegardiner, der passer bedst afhængigt af, hvilke funktioner du har brug for.

Skal du have nye gardiner? Find gardinernes funktion:
› Mørklægning?
› Afskærmning?
› Privatliv?
› Varme- og kuldeisolering?
› Indretning?

Spørg en professionel
Er du i tvivl om, hvilke gardiner der vil passe til din boligs stil og til dine behov, er hjælpen heldigvis nær. Din lokale gardinforhandler vil hurtigt kunne besvare dine spørgsmål og guide dig sikkert igennem gardinjunglen.

Privatlivspolitik