Tuesday, September 17, 2019

Derfor skal du vælge tapet til dine vægge

Sponseret indhold

Flere og flere bevæger sig væk fra den traditionelle maling, når de skal forny væggene i deres bolig. I stedet falder valget ofte på tapet og fototapet, som findes i alverdens elegante, sjove og stilrene motiver og farver. Forskellige tapeter kan nemlig være med til at give din stue, dit soveværelse eller børneværelset et friskt pust og give dit hjem en helt ny og unik personlighed.

Drømmer du om at sove i en lysning i skoven, eller at se ud over New York, mens du spiser? Med fototapet kan du få dit drømmested direkte ind i din bolig og nyde synet hver dag. Du kan selvfølgelig også vælge det traditionelle tapet, som både fås med forskellige flotte motiver og ensfarvet, men som oftest er mere afdæmpede i rummet end fototapet. Her er især rosa, lyseblå og forskellige nuancer af grå populære, lige som også stribet og blomstret tapet er blandt favoritterne.

Supplér de flotte vægge
Skal vægge og loft have et ekstra pift, kan du overveje stuklister og stuk rosetter i den udformning og facon, der passer til din smag. Stuk er især anvendeligt i ældre boliger, men kan også benyttes i nyere byggeri, hvor det kan give dit hjem et elegant præg og blandt andet skabe flotte overgange mellem vægge og loft.

Pynt den ensfarvede væg
Foretrækker du ensfarvede vægge, og er du ikke helt klar til at opgive de klassiske hvide, kan du overveje blot at male en enkelt væg i en anden farve for at give rummet mere dybde og personlighed. Er du ude efter en lidt mindre permanent løsning, kan du eventuelt pynte dine vægge med plakater og posters, som forholdsvist hurtigt kan skiftes ud, hvis du trænger til fornyelse.

Væggene er vigtige
Væggene udgør de største flader i dit hjem, og derfor har udsmykningen heraf stor betydning for hele dit hjems udtryk. Synes du, at dit hjem trænger til en æstetisk kærlig hånd, behøver du ikke nødvendigvis at udskifte dine møbler eller pyntegenstande. Overvej i stedet om en fornyelse af væggene kunne være lige præcis dét, der mangler.

Privatlivspolitik