Tuesday, November 20, 2018

Bevar kuløren i din bolig, beklædning og måltider

Sponseret indhold

Til vinter bliver haven, påklædningen og vores måltider meget kedelige, grå og lidt demotiverende. Det skal vi undgå i år. I denne artikel har vi samlet vores bedste tips og tricks til, hvordan man kan bevare en kulør i boligomgivelserne, påklædningen og i den mad, vi indtager. 

Udsigt med kulør og nuance
For stadig at opretholde lidt af sommerens varme kulør i vinterhverdagen er det en god ide at skabe en farverig og smuk udsigt. Bare fordi vi går vinteren i møde, behøver det ikke at betyde, at vi ikke kan have blomster stående i haven.

Nogle af de blomster der kan trives i vinterhalvåret, er blandt andet:
› Troldnød. Den blomstrer i december-januar.
› Vårlyng. Den springer ud i januar-februar.
› Kejserbusk. Den begynder at blomstre i november.

En flot have i vintermånederne giver også lejlighed til hyggelige aftenener med dyne, kakao og varmelamper. Find blomster til din have hos Blomsterverden.  

Den farverige tallerken
Aftentallerken bærer i vintermånederne ofte præg af meget mørke og dystre farver. Aftensmaden består primært af tung traditionel dansk mad, og det er både utrolig usundt for din krop, men det skaber også bare en kedelig og vinterlig stemning. Det kan naturligvis være dejligt en gang i mellem, men somme tider er der også brug for lidt energi og kulør.

Udforsk din kreativitet i køkkenet, og forsøg at bring farverige retter ind til aftensmaden. Et par eksempler er:
› Gulerodssuppe
› Farverige salater
› Forskellige former for laks

Allerede ved at gøre din mad mere farverig vil du få mere energi. Hvis du har svært ved at finde på forslag til aftensmåltider, kan du med fordel i stedet bestille måltidskasser. Det er supersmart!

Pift boligstilen op
En typisk vinterbolig er meget mørk og dyster, da vi har meget få lyse dagtimer, og det kan hurtigt påvirke vores humør og energi markant. Derfor anbefales det, at du får tilført noget mere farve til din boligindretning. Det kan være så simpelt som at vælge farverige tæpper, købe nogle spisebordsstole i en stærk farve eller hænge nogle farverige billeder op på væggen. Ved at implementere disse små boligtips vil du helt automatisk opleve, at du finder en større glæde og motivation og får mere ud af din dag. Hvis dine omgivelser og måltider er kulørfyldte og farverige, vil du helt naturligt få mere overskud i hverdagen.

Frisk påklædning
Bare fordi det er sommer, behøver det ikke at betyde, at du skal gå gråt og kedeligt klædt. Bryd de generelle vinterpåklædninger, og hav fokus på at implementere friske farver som rød, gul, blå og grøn i din jakker, sweatere og sko. Det vil igen give dig et glæde-og energiboost, som er supervigtigt at få i vintermånederne, hvor alting kan virke lidt demotiverende.

Med disse fire tips vil du være parat til at fastholde en del af den sommerlige kulør og derfor opleve, at vintermånederne er lidt lettere at komme igennem, end de plejer. Husk på, at det også handler om at omfavne vinterens positiviteter i stedet for kun at fokusere på alt negativt, den bringer.

Privatlivspolitik