Nyt hjemmekontor? Her er din tjekliste

Flere og flere vælger at indrette et hjemmekontor. Det giver god mening, idet mange af os bruger adskillige timer foran computeren derhjemme. Det handler derfor om at skabe gode rammer for dit arbejde.

Møbler kan forandre dit hjems udtryk

Hvis du har boet i et hus eller en lejlighed i en årrække, vil du opleve, at det kan føles ensformigt og trivielt med tiden, hvis der ikke sker fornyelse eller forbedringer. Det svarer lidt til et parforhold.

Pernille Riis: ”Hjemmet er mere end blot et sted at være.”

Pernille Riis fra Holstebro er mor til Alba Viola og Noah på henholdsvis ni og 13 år. Derudover er hun husejer og en af Danmarks førende stylister inden for boligindretning, trendsetting og styling af hjemmet. For 10 år siden flyttede hun og familien ind i en 3-plans murermestervilla fra 1938, som tidligere havde været byens vaffelbageri. Pernille har en kærlighed til ældre huse med sjæl, og her får du muligheden for at komme med inden for, når hun fortæller om indretningen i hendes eget hjem.

Forny med hjælp fra en lokal håndværker og ny indretning

Der kan gøres mange mindre ting, når man gerne vil opdatere sin bolig. Man skal dog have fokus på det endelige resultat, så man bliver tilfreds med det.

Sæt kulør på dit hjem

Det er tidskrævende at male sit hjem selv, og det store arbejde kan i sidste ende vise sig at være spildt, når du skal sælge boligen.

Forny farverne

Trænger væggene i dit hjem til farveopfriskning, kan du med fordel besøge din lokale farvehandler. Så sikrer du dig den bedste start på dit malerprojekt.

Geniale gardiner

Der er mange fordele ved at anskaffe sig gardiner. De kan tilpasses din bolig uanset stil, men vigtigst af alt kan de forhøje levestandarden i din bolig.

Har du indrettet? Eller har du bare rettet ind?

Er du aldrig rigtig kommet på plads i dit hjem, eller står du bare og mangler inspiration til, hvordan du kan friske din bolig op? Du får 10 tips og tricks til indretningen her.

Investér i det ideelle indeklima

Ventilation er vigtigt for et sundt og komfortabelt indeklima, og med det rigtige setup kan du også få luft i økonomien.

Personlig indretning af soveværelset

Når det kommer til indretning af dit hjem, er der flere veje, du kan gå. Du kan lade tilfældet råde og placere de møbler og andre genstande, der falder dig ind, hvor der lige er plads til dem. Det kan både blive praktisk, hyggeligt og ret personligt.

Sådan får du forbedret soveværelset og resten af huset

Ved hjælp af denne artikel kan du få forbedret soveværelset i en fart. Vi har samlet nogle gode idéer til, hvordan du kan få optimeret dette rum i hjemmet. Læs med, og bliv klogere på, hvad du kan gøre.

Bevar kuløren i din bolig, beklædning og måltider

Til vinter bliver haven, påklædningen og vores måltider meget kedelige, grå og lidt demotiverende. Det skal vi undgå i år. I denne artikel har vi samlet vores bedste tips og tricks til, hvordan man kan bevare en kulør i boligomgivelserne, påklædningen og i den mad, vi indtager.

3 gode tips til hvordan du kan forbedre dit køkken

De fleste af os bruger meget tid i vores køkkener og ikke kun til madlavning. For mange mennesker er køkkenet blevet et opholdsrum, hvor der også foregår mange andre aktiviteter som for eksempel leg, lektielæsning og et væld af forskellige former for kreative aktiviteter.

Opdatér det vigtigste rum i huset

Køkkenet er et af de rum, hvor vi opholder os allermest, og køkkenet bliver af mange betragtet som husets hjerte. Uanset hvordan du bruger dit køkken, så er det et vigtigt rum, og derfor skal du også tænke dine behov godt igennem, inden du renoverer eller investerer i et nyt køkken.

Det holder vand!

Badeværelset er boligens mest komplicerede rum med en lang række tekniske installationer og funktioner. Badeværelset er derfor også det dyreste rum pr. kvadratmeter, når der skal bygges om eller bygges nyt.

Rundt på gulvet?

Normalt hedder ordsproget ’fra gulv til loft’, men i denne artikel præsenteres du for et af husets grundlæggende dele: gulvet. Skal det være træ, epoxy eller linoleum? Bliv klogere her.

5 gode råd til en ordentlig nattesøvn

Eksperter anbefaler, at vi får 7-8 timers søvn hver eneste nat, men alligevel sover hver anden dansker alt for få timer. Dette har alvorlige konsekvenser, og derfor vil vi sætte fokus på problemet. I denne artikel vil vi give dig vores 5 bedste råd til, hvordan du får en ordentlig nattesøvn.

Privatlivspolitik