Bliv klar til LAR

En LAR-løsning behøver ikke at være en dyr løsning. Her præsenterer vi dig for tre løsninger, der er nemme at gå til, og som du kan realisere forholdsvist billigt.

Tak skal du have

Er din have blevet lidt kedelig, eller trænger den bare til et nyt look? Læs med og få gode råd og tips til, hvordan du gør din have ny og spændende.

Få en grøn oase, hvor du kan dase

Er haven så tilgroet, at den er vokset dig over hovedet? Eller er du bare i tvivl om, hvordan du får udnyttet udendørsarealerne mest muligt? Så mangler du måske udefrakommende hjælp og inspiration.

Beskær dine træer eller fæld dem uden besvær

Det er ikke ufarligt at fælde træer. Har du ikke selv den rigtige erfaring, bør du inddrage din lokale fagmand i processen.

Har du kigget i kloakken for nylig?

Det er svært at holde øje med sit eget kloaksystem, og derfor opdager mange først, at der er noget galt, når problemerne rammer overfladen, fx i form af tilstoppede afløb, fugt i kælderen eller rotter på grunden.

Skidt for sig og regn for sig

Mange steder i Danmark er kloaknettet ikke gearet til at håndtere ekstreme regnmængder, og det går ud over både boligejere og miljø. Derfor har flere kommuner besluttet at indføre separatkloakering.

Den indbydende indkørsel

Det første, man ser, når man kommer til et hus, er indkørslen, så for at skabe et godt førstehåndsindtryk er det vigtigt, at indkørslen er pæn og indbydende.

Privatlivspolitik