Tuesday, June 25, 2019

Indretningstips til terrassen

Sponseret indhold

Sommeren nærmer sig, og selvom det danske sommervejr til tider kan være meget svingende, har de seneste år bevist, at vi nok kommer til at bruge mere tid ude ved grillen end hos ovnen indenfor. Men er din terrasse klar til gæster, og ser den overhovedet ud, som du drømmer om? Vi kommer her med nogle indretningstips, der kan give din terrasse et friskt pust.

Gør noget ekstra ud af terrassen
Terrassen er altid sommerens helt store samlingspunkt. Det er her, du og familien sidder og nyder solen om dagen, ligesom det er her, hvor I skyder gang i grillen, når der skal laves rigtig lækker mad. Dog er det ikke kun familien, som kommer til at nyde at bruge jeres terrasse – der kommer nok gæster i løbet af sommeren, og derfor skal det helst se lidt godt ud.

En terrasse i trætema er et godt bud på, hvordan du skal indrette den. Vi elsker træ, og det gælder alt fra vores plankeborde til vores vinholder – det samme gælder i haven. Træstole samt træunderlag og så er du kommet langt. Det giver en speciel hygge, og det er noget, vi danskere elsker. Ud over dette kan du gøre det lidt ekstra hyggeligt, hvis du hænger nogle lyskæder op ude i haven, som kan sikre stemningen, når solen er gået ned. Det er nogle simple tiltag, men det skal nok give et frisk pust.

Planter og møbler til afslapning
Selvom vi er ude på terrassen, er det langt fra sikkert, at dine blomster og det andet grønne i haven er nok til at sikre udseendet samt stemningen. Derfor kan det klart anbefales, at du tager i det lokale plantemarked og finder lidt forskellige planter, der passer til terrassen.

Ud over det grønne skal der selvfølgelig også være nogle møbler, man kan slappe af i – her tænker vi ikke på stolene ved bordet. Vi tænker på bean bags, puder, sofaer eller lignende. Du kan se udvalget af hængesofaer her, som er et møbel, der i den grad har vundet indpas rundt om i de danske haver.

Der er mange muligheder, når det kommer til terrassen, men også boligen generelt, når den skal indrettes. Er du selv lidt på udebane, kan du altid finde en indretningsarkitekt Aalborg, Aarhus, København, eller hvor end du måtte bo, som kan hjælpe dig helt i mål med din drøm.

Held og lykke med indretningen af din terrasse – god sommer.

Privatlivspolitik