Tuesday, March 26, 2019

Giv din have nyt liv med nye planter og buske

Sponseret indhold

Er din have blevet kedelig og trist at se på? Så kan det være tid til en udskiftning af planterne i haven, der kan give den nyt liv og farver.

Sådan giver du din have et frisk pust
En have skal ligesom så meget andet passes og plejes for stadig at fremstå pæn og indbydende. Men selv med kyndig trimning og pasning, kan den efter en årrække med de samme planter, blomster og træer alligevel godt komme til at fremstå lidt trist og kedelig. Så kan det godt være tid til en udskiftning og omlægning af haven, der kan give den et nyt pust af liv. Man kan finde masser af inspiration til fornyelse af haven. Måske er det bare et par buske og træer der skal til, eller måske vil man gerne ændre hele havens udtryk. Med en flot have der emmer af liv, vil man i langt højere grad nyde de varme forårs- og sommermåneder udenfor. 

Forny din have med nye buske og blomster
Nogle mestrer kunsten i at holde deres have og formår at få de fine blomster og buske til at komme år efter år. Andre har knap så meget held med det og formår kun lige at holde planterne i live, uden at de egentlig vokser og udfolder sig fra deres bedste side. 

Men nogle gange er det dog ikke kun vores kompetencer som havemennesker, men også vejret, som spiller en rolle. Hårde vintre kan godt tage livet af mindre hårdføre planter i haven. Derfor er det ofte, at man vil opleve, at en plante pludselig mister sin kraft og ikke længere står så kønt, som den gjorde til at starte med. Så er det med at tage på shopping i havecentret.

Nye flotte buske og blomster vil med garanti løfte din haves udseende og få den til at fremstå som ny. I et havecenter får man ofte en masse nyttig information med på vejen i forhold til, hvad de nye planter kan lide af sol, skygge, regn og blæst. Her er det nemt at sikre sig, at man får købt planter, som passer til de vilkår, der er i ens have og som kan stortrives og udvikle sig til at blive store og flotte mange år frem.

Få hjælp udefra til en større omlægning af haven
Nogle gange er det ikke nok med et par enkle buske eller planter. Måske har man været træt af, at der ikke var plads til den køkkenhave, man altid har drømt om. Eller måske er det blevet vigtigere for en, at der bliver frigivet mere plads til at ungerne kan spille bold. Hvis man gerne vil have en større omlægning af sin have, kan man med fordel søge hjælp udefra. 

Både til udførelsen af omlægningen, men også til designet af haven. Der findes eksperter på dette område, som kan vejlede dig til at få det maksimale ud af din have, så du er sikker på, at den lever op til dine ønsker i mange år frem. Det handler ikke kun om udseende, men også om hvor meget tid man ønsker at lægge i sin have i form af pasning og pleje. Nogle planter kræver mere pasning end andre, så med det rette valg kan man indrette haven, så den passer til den man er.

Privatlivspolitik