Lad din vognmand trække læsset

Skal du have leveret eller bortskaffet materialer i forbindelse med et større bolig- eller haveprojekt? Din vognmand hjælper dig.

Er din bil i topform?

Er din bil gået i stykker, skal den selvfølgelig repareres, men vil du gerne gardere dig mod pludselige og dyre reparationer, kan du med fordel få et

Din plæne bliver flot med robot

En robotplæneklipper sparer dig ikke blot for det trælsomme arbejde med at slå græs.

Gå ned i gear og få mere motion

De seneste år er elcyklerne blevet mere og mere synlige i gadebilledet, og det er der en grund til.

Indretningstips til terrassen

Sommeren nærmer sig, og selvom det danske sommervejr til tider kan være meget svingende, har de seneste år bevist, at vi nok kommer til at bruge mere tid ude ved grillen end hos ovnen indenfor. Men er din terrasse klar til gæster, og ser den overhovedet ud, som du drømmer om? Vi kommer her med nogle indretningstips, der kan give din terrasse et friskt pust.

Sådan gør du klar til foråret

En lang og mørk vinter er endelig ved at være på hæld, og vi kan sige goddag til foråret med mange flere lyse timer og solskinsstunder.

Giv din have nyt liv med nye planter og buske

Er din have blevet kedelig og trist at se på? Så kan det være tid til en udskiftning af planterne i haven, der kan give den nyt liv

Gør din have forårsklar!

Louise Møller, der er havefaglig rådgiver hos Haveselskabet, giver dig her nogle gode råd til, hvordan du kan gøre din have forårsklar.

Sådan giver du din have et frisk pust

En have skal ligesom så meget andet passes og plejes for stadig at fremstå pæn og indbydende.

Bliv klar til LAR

En LAR-løsning behøver ikke at være en dyr løsning. Her præsenterer vi dig for tre løsninger, der er nemme at gå til, og som du kan realisere forholdsvist billigt.

Tak skal du have

Er din have blevet lidt kedelig, eller trænger den bare til et nyt look? Læs med og få gode råd og tips til, hvordan du gør din have ny og spændende.

Få en grøn oase, hvor du kan dase

Er haven så tilgroet, at den er vokset dig over hovedet? Eller er du bare i tvivl om, hvordan du får udnyttet

Beskær dine træer eller fæld dem uden besvær

Det er ikke ufarligt at fælde træer. Har du ikke selv den rigtige erfaring, bør du inddrage din lokale fagmand i processen.

Har du kigget i kloakken for nylig?

Det er svært at holde øje med sit eget kloaksystem, og derfor opdager mange først, at der er noget galt, når

Skidt for sig og regn for sig

Mange steder i Danmark er kloaknettet ikke gearet til at håndtere ekstreme regnmængder, og det går ud over både boligejere og miljø.

Den indbydende indkørsel

Det første, man ser, når man kommer til et hus, er indkørslen, så for at skabe et godt førstehåndsindtryk er det vigtigt, at indkørslen er pæn og indbydende.

Privatlivspolitik