Sådan får du kødet til at slippe grillristen

Du kender det sikkert: Der er indkøbt store bøffer og Gøl-pølser, der er snittet salat, og Hatting-flutene er tøet op – solen skinner, kullene er endelig perfekte (det tog en halv livstid længere, end du regnede med), alt er godt… Altså lige indtil kødet klæber sig fast på grillristen og nægter at give slip, så du kan vende det.

Kaninkopper med slik

Vidste du, at påskeharen oprindelig er tysk og først hoppede over grænsen til Danmark i begyndelsen af 1900-tallet? Siden dengang er påskeharen blevet utrolig populær i Danmark (måske primært fordi den medbringer chokoladepåskeæg), men det samme kan ikke siges at være tilfældet i Australien.

Muffin-får

Påske er lig med FÅR-år, så vi har selvfølgelig små muffin-får med fårede smil på menuen. De ser måske ikke ud af meget, men de mæh-tter godt.

Æg-strem nem påskeopskrift

Vi giver dig en æg-strem nem opskrift, hvor hårdkogte æg forvandles til små påskekyllinger og påskehøns.

Privatlivspolitik