Monday, December 2, 2019

VIND en lækker fiskekasse med alt godt fra havet

Sponseret indhold

Drømmer du om at invitere familien til en ekstra lækker julefrokost, hvor du kan forkæle dem, du holder allermest af, med alt fra rejer og jomfruhummerhaler til laks og fiskefrikadeller, så er denne præmie fra Harald Iversen og Søn lige noget for dig. Firmaet har nemlig sammensat en kasse med alt godt fra havet, og de leverer den hjemme hos dig, hvis du vinder.

Fiskekassen har en samlet værdi af 1045 kr. og indeholder følgende:

1 kg jomfruhummerhaler til en værdi af 250 kr.
Med de udsøgte jomfruhummerhaler kan du blandt andet lave en forrygende forret til dine nytårsgæster.

3 kg skærisingfileter til en værdi af 250 kr.
Skærisingfileterne kan sammenlignes med rødspætter, og de leveres løsfrosne og uden skind.

1 kg røget kuller til en værdi af 225 kr.
Røget kuller går også under navnet ”havets Serranoskinke” og er en mager fisk. Røgningen gør kulleren perfekt egnet som pålæg og kan med fordel nydes sammen med røræg. 

450 g håndpillede rejer fra Chile til en værdi af 100 kr.
De håndpillede rejer fra Chile er nogle af de bedste på markedet. De er store og flotte, og så smager de selvfølgelig himmelsk og vil helt sikkert imponere dine gæster.

450 g varmrøget laks til en værdi af 140 kr.
Laks er en fed og velsmagende fisk, og så er den et must på julefrokostbordet, hvor den kan nydes som en del af en forret.

20 stk. fiskefrikadeller til en værdi af 80 kr.
Her bliver du virkelig forkælet med en personlig oplevelse fra Harald Iversen og Søn. Fiskefrikadellerne er nemlig lavet efter deres helt egen opskrift, som de er meget kendte for, og de består af minimum 84 % fisk, som er grovhakket.

Du kan deltage i konkurrencen på Magasinet Boligforbedrings Facebookside frem til den 9. december 2019 kl. 13.00.

TEKST Frise 1170X150 (1)

Fra Thyborøn til dit dørtrin
Harald Iversen og Søn ligger på havnen i Thyborøn – en ægte V.I.P.-plads til fiskeauktionen lige ved siden af, hvor en stor del af firmaets friske fisk kommer fra. Harald Iversen og Søn har et stort udvalg af både fisk og skaldyr, og du bestemmer helt selv, om dit produkt skal være fersk eller frossent.

Når du bestiller fisk fra Harald Iversen og Søn, kan du vælge, om produktet skal leveres hjemme hos dig, eller om du vil hente det ved en udvalgt fiskebil. Er du ikke hjemme, når din ordre leveres, stiller chaufføren leverancen på et hensigtsmæssigt sted, og fisken er selvfølgelig pakket, så den kan holde sig, til du kommer hjem.

Du kan læse meget mere om Harald Iversen og Søn og deres produkter på www.iversenfish.dk.

Logo1

Privatlivspolitik