Friday, December 6, 2019

VIND en grisebasse-kasse til julebordet

Sponseret indhold

Kødbilen Aarhus er en mobil kødbutik, der holder forskellige steder rundt omkring i kommunen – og du kan endda få besøg af den på din arbejdsplads. Kødbilen findes også i andre store, danske byer, men det er Kødbilen Aarhus, der har stillet denne flotte grisebasse-kasse på højkant i vores adventskonkurrence. Du kan selvfølgelig deltage i konkurrencen, uanset hvor i landet du bor – og vinder du, leveres kassen direkte hjem til dig.

Hos Kødbilen Aarhus kan du få lækre udskæringer af økologisk kalvekød, oksekød, grisekød, lam og kylling, så du kan lave udsøgte retter med god samvittighed. Her op til jul er det dog især grisen, der er i fokus, og derfor har Kødbilen Aarhus sammensat en økologisk grisebasse-kasse til en værdi af 550 kr., som du kan vinde, hvis du deltager i konkurrencen på Boligforbedrings Facebookside.

Kassen indeholder:
› 2 kg økologisk flæskesteg til en værdi af 300 kr.
› 1 glas økologisk rillette med bacon til en værdi af 75 kr.
› 1 pakke økologisk sylte til en værdi af 75 kr.
› 1 pakke økologisk julemedister til en værdi af 100 kr.

Kødbilens danske frilandsgrisekød er særligt udvalgt fra de mest kvalitetsbevidste, økologiske landbrug. Slagtegrisene fodres med økologisk foder uden GMO og slagtes helst lokalt, hvorefter kødet pakkes og leveres til Kødbilen.

Bliv klogere på Kødbilen Aarhus
Kødbilen Aarhus er netop nu i gang med at få etableret en hjemmeside, som snart vil være tilgængelig for kunderne, men indtil da kan du holde dig orienteret på deres Facebookside, som du finder her.

Du kan desuden finde Kødbilen Aarhus her:
Torsdage, kl. 14.00-17.30 ved Lagkagehuset Risskov, Nordre Strandvej
Fredage, kl. 14.00-17.30 i Stavtrup v. Cykelcenteret og Fakta
Lørdage, kl. 08.00-14.00 på Ingerslevs Boulevard

Har du lyst til at få besøg af Kødbilen Aarhus på din arbejdsplads i Aarhus og omegn, er du velkommen til at kontakte Kødbilen Aarhus på telefon 50 20 40 20 eller på aarhus@kodbilen.dk.

Du kan deltage i konkurrencen på Magasinet Boligforbedrings Facebookside frem til den 12. december 2019 kl. 13.00.

Privatlivspolitik